kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tuğba tribünlere oynuyor

Dekolte programının çekimleri bir futbol maçı havasında geçiyor. Kara kışa rağmen stüdyoyu dolduran gençlerin tezahüratı Tuğba Özay üzerinde yoğunlaşıyor
Şimdi moda "Dekolte". atv ekranlarından seyirciyle buluşan programın seksi sunucuları Tuğba Özay ve Ayşe Hatun Önal'ın yayına hazırlanışını haber yapmak için yollara düştük. Ancak, İstanbul trafiğini felç eden kar yağışına rağmen Maslak'taki ANS stüdyolarını tamamı gençlerden oluşan bir kalabalık doldurmuştu.

Program çekimlerinin başlamasına saatler vardı. 'Dekolte'leri yakından görmek isteyen gençler yavaş yavaş yerlerine yerleşiyor, magazin muhabirleri de 'en iyi açıyı' yakalayabilmek için fotoğraf makineleri ile yer beğeniyorlardı.

KAZAKLAR ÖREYİM SANA!
Tuğba ve Ayşe ise, stüdyodaki kalabalığın hakkını vermek için saatler öncesinden çekimlere hazırlanmaya başlamışlardı. Malum, bu hazırlık kolay değil, kamera önünde güzel ve seksi görünmek zaman alan bir iş. Detaylı bir makyaj yapılıyor. Daha sonra kıyafetler giyiliyor. Saçlara fönler çekilip, şekiller veriliyor. O uzuuun bacaklar kremleniyor!..

Tabii hazırlık deyince söz konusu olan sadece sunucuların makyajları ve saçları değil, bir de konukların hazırlık bölümü vardı. Hal böyle olunca bekleyiş ikiye katlanıyor, biraz da sıkıcılaşıyordu.

Tuğba Özay da kendine bir takım işler yaratmış. İster inanın ister inanmayın 'sahnedeki duruşuyla' ve cesur pozlarıyla izleyicilerin gözdesi olan Ex-Çarkıfelek hostesi, makyaj odasında elinde şiş örgü örüyordu. Havalar soğuk ya, o da kendine atkı yapıyor, bir ileri, iki geri sayıp duruyordu.

RAHİBE GİBİ GİYİNEMEYİZ
Ayşe Hatun Önal ise elinde telefon, o arkadaşıyla muhabbet halindeydi; Alocum şöyle oldu, alocum böyle... Tabii zaman zaman da mesaj çekmeler. Arada da derslerine çalışıyorlardı. Ellerinde sorular, defalarca tekrar yapıyorlardı. Kendi kendilerine konuşup pratik yapıyorlar, ses tonlarını nasıl kullanacaklarını belirliyorlardı.

Bu hummalı çalışma sürerken konuklar da stüdyoya ulaşabildiler. Fatih Ürek sanki soğuktan değil düğünden gelmiş gibi neşeliydi, son günlerin tartışılan grubu Mezdeke ise önce soyundu, sonra peçeleri taktı. Çılgın tezahürat eşliğinde geçen çekimler, gece geç vakitte sona erdiğinde sunucular yorgun, seyirciler memnundu. Tuğba ve Ayşe ise, "Dekolte cesaret ister. Bu programda rahibe gibi giyinmemiz beklenemez herhalde" diyordu.

SİNAN AKYÜZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır