kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Gollerin efendileri
Beşiktaş, 1990'ların başına damga vururken MAF, yani Metin-Ali-Feyyaz üçlüsü tribünlerin sevgilisiydi. Tezahüratlar bu üçlünün ismine göre uyarlanırdı. Şimdi de Ahmet Dursun, Tümer ve İlhan, yani ATİ bu efsaneni yerini dolduruyor. Üç futbolcu da Beşiktaş'ta efsane olmak istediklerini belirtirken...
Tüm Metin

  Hüzünlü kapanış
F.Bahçe, Efes Turnuvası'nda ikinci oldu: 6-5. Göteborg ve Sturm Graz'ı 3-0 ile geçen Kanarya, Spartak Moskova'ya 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu 5-4 yenildi ve turnuvada 2. oldu. 5'te Revivo'nun soldan kullandğı korner atışında Johnson kafaya çıktı. Top üstten auta gitti.
Tüm Metin

  Aman düşürmeyin adam 5 milyon $
Beşiktaş'ın altyapıdan yetiştirdiği yıldızı Nihat Kahveci, takım arkadaşları ile son idmanını yaptı. Genç futbolcu, yarın İspanya'ya yeniden gidecek. İlk gidişinde takım izinli olduğu için arkadaşlarına veda edemeyen Nihat'a dün sürprizler vardı. Futbolcular, "Beşiktaş'ın gururu" diye bağırarak Nihat'ı 5-6 kez havaya attı.
Tüm Metin

  Rapajç makas yedi
F.Bahçe'de teknik direktör Lorant iyice dişini göstermeye başladı. Cuma günü oynanan ve 3-0 kazanılan Göteborg maçında sol çizgide oynayamayan ve Lorant tarafından oyundan alınan Rapajç dün maça yedek başladı. Hırvat futbolcuya gözdağı veren Lorant sol kanatta Ali Güneş'e şans tanıdı.
Tüm Metin

  Grup filan bilmem
"İlk yarıda ligde 3 golüm var. Bence az. Ama Avrupa maçlarında attığım 6 gol var. İkinci yarıya iyi hazırlandım. Sakatlık olmazsa bu sayının çok üzerine çıkarım. İlk yarı çok iyiydim. Tek eksiğim gol sayısındaydı. Her futbolcunun yeni takımına alışma süresi vardır.
Tüm Metin

  Lucescu'dan 6 alarmı
Galatasaray'da teknik direktör Lucescu, 15 Ocak'a ertelenen Kocaeli, ve ikinci yarının ilk sınavı olan G.Antep karşılaşmalarını kazanarak, ikinci devreye 6 puanla girmenin hesaplarını yapıyor. Önceki günkü idmana yetişemeyen Romen teknik adam, dün takımının başında idmandaydı.
Tüm Metin

  Derbinin kahramanı Jardel
Portekiz'de haftanın en önemli maçında lider Sporting Lizbon, deplasmanda takipçilerinden Porto ile karşılaşıyordu. Bu maçın en ilginç yanı ise Mario Jardel'in ün kazandığı takıma karşı oynuyor olmasıydı. 2-2 sona eren maçın kaderini belirleyen adam hiç kuşku yok ki Galatasaray'ın eski golcüsü Jardel oldu.
Tüm Metin

  Şaşkın Kanarya
Basketbolda haftanın son maçında Darüşşafaka, Fenerbahçe'yi 80-78 mağlup etti. Nefes kesen mücadelede sarı-lacivertlilerin son dakika hataları galibiyeti Darüşşafaka'ya getirdi. Karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyreğin ardından Damir Mrsiç'le oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe, peş peşe bulduğu dış atışlarla farkı açmaya başladı.
Tüm Metin

  Kayıhan'ın son kararı: Alfonso
Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe'de teknik direktör Ümit Kayıhan, kararını Kamerun'un dünyaca ünlü futbolcusu Alfonso Tchami'den yana kullandı. Pogon takımında oynayan Polonyalı Jarek ile diğer Kamerunlu Chami'nin de iyi oyuncular olduğunu belirten Kayıhan, "Aslında üçü de Göztepe'de forma giyecek nitelikte.
Tüm Metin

  Briegel: Takviye şart
Antalya kampını dün tamamlayan Trabzonspor'da teknik direktör Hans Peter Briegel kampı değerlendirirken, takıma takviye yapılmasının şart olduğunu bir kez daha vurguladı. Alman teknik adam, daha önce yönetime transfer listesi verdiğini, ancak bu konuda hiçbir adım atılmadığını belirtirken, "Yönetim şampiyonluk beklemiyor.
Tüm Metin

  Annem başkan yaptı
Bir insan niye federasyon başkanı olmak ister? Maddi-manevi bir getirisi mi var. Yoksa hizmet aşkı mı bu gerçekten? Şenes Erzik'den sonra kaos oluştu. Ardından Sayın Kiğılı başkan oldu. Abdullah Bey'le kaos biter diye düşündüm bitmedi. O zamanlar yayın karışıklığı vardı ve gerçekten çok ciddi baskılar vardı.
Tüm Metin

  Favorim Sampras
Teniste Grand Slam mesaisi, bu sabaha karşı start aldı. Avustralya'nın Melbourne kenti, Kuzey yarımkürenin soğuklarla boğuştuğu bu günlerde dünyanın en iyi tenisçilerini ağırlıyor. Tenisseverler de bu turnuvayı televizyondan izleyerek tenise doyacaklar.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır