kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Buckingham'da esrar şoku
İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın 16 yaşındaki oğlu Harry'nin geçen yaz arkadaşlarıyla birlikte içki ve uyuşturucu alemleri yaptığı ortaya çıktı. Olayı duyan babasının kulağından çekerek bir rehabilitasyon kliniğine götürdüğü Harry, bağımlıların halini görünce içkiyi de uyuşturucuyu da bıraktı.
Tüm Metin

  Ladin'i İran kaçırdı
Kasım ayı sonları.. Yer Kandahar... Suudi terörist Usame bin Ladin Afganistan'dan kaçış planını uygulamaya başladı. Önce ailesini Pakistan'a gönderdi. Sınırı kontrol altına alan Amerikan birliklerinin ailesini kolayca yakalayabileceğini biliyordu. Yakalanmalarını da istiyordu.
Tüm Metin

  Molla Ömer: Bush gelse bile kaçmam
Sahep, Newsweek'e şöyle konuştu: Molla Ömer'in Ladin'in kızıyla evlendiği yalan. Ladin bu evliliği istiyordu. Ancak Molla çok içli dışlı olmamak için başkasıyla evlendi. 7 Ekim günü, ABD bombardımanı başladığında, Molla Ömer'i kaçırmak istedik. Bize "Kapıma Bush gelse, yine buradan kaçmam" dedi.
Tüm Metin

  Ağlayan Tenor
Dünyaca ünlü İtalyan tenor Luciano Pavarotti, 4 yıl aradan sonra ilk kez geçen Cuma akşamı Londra'da Royal Opera House olarak bilinen Kraliyet Opera Binası'nda hüzünlü bir konser verdi... Çünkü ünlü tenor Pavarotti, konserden bir gün önce çok sevdiği annesini kaybetti.
Tüm Metin

  Alyans tasarımını çalan kuyumcuyu affettiler
Çiftin sözcüsü Cindy Guagenti, Pitt ve Aniston'un, geçen Temmuz ayında Silvia Damiani ve şirketi ''Damiani International''a açtıkları 50 milyon dolarlık tazminat davasından vazgeçerek, Damiani ile kendi aralarında anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Tüm Metin

  İşte 'Şey'in tekerlekli rakibi
'Segway' adındaki scooter mı yüzyılın buluşu diyenler" çoğunluktaydı. Tokyo Üniversitesi'nden Kazuo Yamafuji de Segway'i görünce hırslananlardan. Japon profesör tekerlekleri yanda olan Segway benzeri bir aletin patentinin 1987'den beri kendisinde olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  8 trilyonluk soygun
Saat 18.50'de tüm bankalardan para toplayıp Zürih'teki merkeze doğru giden bir güvenlik aracını durduran 38 yaşındaki Michael Felder ve kimliği belirlenemeyen suç ortağı araçtaki korumalara paraları vermelerini emretti. İsteğe olumsuz yanıt veren korumaları korkutmak için havaya ateş açan...
Tüm Metin

  Ponpon kızların intikamı acı oldu
Amerikan futbol liginde mücadele eden Philadelphia Eagles takımının ponpon kızları, futbolcuların soyunma odasındaki delikten kendilerini röntgenlediği gerekçesiyle ligdeki 29 takım hakkında dava açtı. İddialara göre, Philadelphia Eagles deplasmanına gelen rakip takım oyuncularının soyunma odasıyla...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Kıbrıs'ta EOKA örgütü lideri Nikolas Sampson'un milletvekili oğlu Sotiris, "Helenizmin geleceğinin Kıbrıs'ta garanti altına alınması için babalarımız yemin etti. Biz de vatanı esaret altında bırakmayacağız" dedi. Türk düşmanı olarak bilinen Sotiris, "Bir gün mavi-beyaz bayrak, Kıbrıs'ın bir ucundan...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır