kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hüzünlü kapanış

İki maçını da farklı kazanan F.Bahçe finalde normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları ile Rus şampiyonu S.Moskova'ya yenildi ve turnuvada ikinci olabildi. Revivo ve Mirkoviç penaltı kaçırdı

F.Bahçe, Efes Turnuvası'nda ikinci oldu: 6-5. Göteborg ve Sturm Graz'ı 3-0 ile geçen Kanarya, Spartak Moskova'ya 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu 5-4 yenildi ve turnuvada 2. oldu. 5'te Revivo'nun soldan kullandğı korner atışında Johnson kafaya çıktı. Top üstten auta gitti. 6'da bu sefer Fatih ceza sahası içinde Andersson'u gördü. İsveçli golcünün zayıf vuruşunda top kalenin solundan auta gitti. Bu dakikalarda Kanarya dalga dalga rakip kaleye geldi. 27'de Revivo'nun soldan kullandığı serbest atışta baraja çarpan top Uche'nin önüne düştü. Uche de Johnson'u gördü. Ganalı'nın vuruşu kalecide kaldı. 2 dakika sonra Revivo, Andersson'a nefis bir pas çıkardı. İsveçli golcü zoru başardı ve topu auta attı. 30'da beklenen gol geldi. Revivo'nun nefis pasında ceza alanı içinde toplu buluşan Ogün kalecinin yanından ağları gördü: 1-0. Fakat bu sevinç sadece 2 dakika sürdü.

Ah Andersson ah
32'de ceza alanı içinde Rüştü, Titov'un ayaklarından topu son alda çeldi. Dönen topta Vasiluk boş kaleye topu yolladı: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan F.Bahçe 52'de Ogün'ün sağdan ortasında Revivo ıska geçti. Fakat Tsikhmeistruk'ın ters vuruşu direkten geri döndü. 69'da Parfenov ceza sahası içinden sert vurdu. Fakat sonuç çıkmadı. 74'te Revivo sağdan kesti. Andersson'un kafa vuruşu direği yaladı.

Normal süre 1-1 sona erince penaltı atışlarına geçildi. Atışlarda daha başarılı olan S.Moskova sahadan 6-5 galip ayrıldı ve turnuvada birinci oldu.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır