kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün mesleki konularda organizasyona ihtiyaç duyabileceğiniz gözlenirken birçok konuda arkadaşlarınızla karşıt düşüncelere sahip olabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş toplantılarında ilginç bulacağınız kişilerle tanışabileceğiniz görülüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ayın Neptünle birleşmesi bilinçaltınızda gerilim yaşayabileceğiniz bir güne işaret ediyor.. Güneş Venüs birleşimi sayesinde iş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı beraberinde getirebilir fakat evinizde işiniz yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yeni konulara duyduğunuz ilgi sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Ayın Neptünle birleşmesi rahat açı iyimser yapınızı güçlendirirken iletişim ve ulaşımda yeni fırsatların karşınıza çıkabileceğine dikkat çekiyor. Aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ayın rahat açıları kendinizi ruhsal açıdan rahat hissedebileceğiniz bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Günlük yaşamdan kaynaklanan sorunları paylaşarak çözebileceğiniz gözleniyor. Mesleki konularda biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
ovadaki Ayın rahat açıları bugün iş ortaklarınızla huzursuzlukları yenebileceğinizi işaret ediyor. Her iki tarafın da uzlaşmacı davranabileceği gözlenirken birbirinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz.Fakat Ayın Neptünle birleşmesi belirsizlikleri gündeme getirebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ayın Kovadaki Neptünle birleşmesi iletişim konularında engellenme yaratabilir. Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın işlerinizi olumsuz etkileyebileceği bir gündesiniz. Güneş ve Venüs birleşimi iyi yatırımlar yapmanıza yardımcı oluyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün para ilişkilerinizde var olan sorunları iletişime önem vererek çözebilirsiniz. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek,sevdiklerinizle ilişkilerinizi rahatlatabilir. Ayın rahat açıları aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabileceğinizi belirtiyor..


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kovadaki Neptünle birleşmesi bugün yakın çevrenizde ve evinizde anlaşılamamaktan kaynaklanan problemler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Baskı altında tutuğunuz duygular ani şekilde ortaya çıkarak sizi ve sevdiklerinizi şaşırtabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün geziler, eğitim programları ve tatil planları yapmak için uygun bir zamanda olduğunuza karar verebilir ve bu konularda düzenlemeler yapabilirsiniz.. Yakın çevrenizde ilginç ve sizi hoşnut edecek rastlantılarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün maddi konularda ayaklarınız yere basarak karar almak sizin için çok karlı olabilir. Çünkü Güneş ve Venüs burcunuzda birleşiyor. Kendinizi duygusal bakımdan oldukça rahat hissedebileceğiniz ve çevrenizle iletişim için çabalayabileceğiniz bir gündesiniz..


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzdaki Ayın Neptünle birleşmesi ve iyimser ve yaratıcı bir yapı sergilemenize neden oluyor. Fakat duygularınızın etkisinde kalarak beklenmedik davranışlar gösterebileceğiniz görülüyor. Eşiniz ve dostlarınızın sözlerinden fazlasıyla etkilenebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Neptünle birleşen Ayın durumu bugün iç dünyanızda karmaşa yaratabilir. Sevdiklerinizle aranızın daha iyi olabileceği bir gündesiniz.. Fakat zaman zaman kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir, çevrenizden fazlasıyla etkilenebilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır