kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Briegel: Takviye şart

"Yöneticilere daha önce bir liste verdim. Ancak girişimde bulunulmadı. Bu sene şampiyonluk istenmiyor ama gelecek yıl için iskeleti oluşturmalıyız."
Antalya kampını dün tamamlayan Trabzonspor'da teknik direktör Hans Peter Briegel kampı değerlendirirken, takıma takviye yapılmasının şart olduğunu bir kez daha vurguladı. Alman teknik adam, daha önce yönetime transfer listesi verdiğini, ancak bu konuda hiçbir adım atılmadığını belirtirken, "Yönetim şampiyonluk beklemiyor. Ama takımda bariz eksikler var. Ben bunları bir kez daha bir rapor halinde sunacağım" dedi.

'2. yarı iyi olacağız'
Uzun vadeli düşündüğünü ve planlar yaptığını belirterek, "Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor oluşturmak için takımın iskeletini şimdiden oturtmamız şart. Bu yüzden de gereken transferler yapılmalı" diyen Briegel, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, bordo-mavili takımın ligin ikinci yarısında ilk yarıya oranla daha iyi sonuçlar alacağını iddia etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü, ikinci yarının ilk haftasında oynayacakları Beşiktaş maçının önemine de değinerek şöyle devam etti: "Eğer Beşiktaş maçını kazanırsak, bu hem takım, hem de camia üzerinde çok olumlu bir etki yapacaktır. Bu maçtan alacağımız üç puan, ligdeki diğer maçlarımız için de motivasyon unsuru olacak."

Andersson gönderildi
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaoğlu da, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "İkinci yarıya hazırız. Sakatlıkları süren Bushi, Jarro ve Da Silva da lig başlayana kadar bir aksilik çıkmazsa hazır duruma gelecekler. Denemek için getirdiğimiz Brezilya'dan getirdiğimiz Anderson'u bizim ihtiyaçlarımıza cevap veremeyeceğini görerek gönderdik" dedi.

M.Yılmaz ŞENOL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır