kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Biz Kadir'le ancak dizide aşk yaşarız
Papermoon'da başbaşa yemek yedikleri haberi çıkan iki ünlü arasındaki sıcak yakınlaşma gözlerden kaçmadı. Kuliste İnanır ile ilgili soruları yanıtlayan Yengi "Yemek yediğimiz doğru ancak başbaşa değildik; yanımızda Osman Yağmurdereli de vardı. Yeni dizi için konuştuk" dedi.
Tüm Metin

  İbrahim Tatlıses hepimizin hocasıdır
Kahta Adıyaman'ın bir ilçesi, 'Mıçe' de Mustafa'nın kısaltılmışı... İkisi bir araya gelince yanık bir türkü çalınıyor kulaklarınıza adeta. 'Kahtalı Mıçe'nin en büyük hayranları önce Malatyalılar sonra da tüm Anadolu. Anadolu'nun Michael Jackson'u olarak anılıyor çoğu yerde.
Tüm Metin

  Nezihe'nin göbeği Tarkan'ı mest etti
İstanbul gecelerinde pek fazla boy göstermeyen Tarkan, sevgilisi Bilge Öztürk ve arkadaşlarını da yanına alarak, doyasıya eğlendi. Gece başlangıcında Çırağan Sarayı'nda bulunan Q Jazz Bar'da sahne alan Harem grubunu dinlemeye giden Tarkan, sık sık sevgilisiyle karşılıklı göbek attı.
Tüm Metin

  Gençliğim heba olup gidiyor
"Görünmediğin zaman kimse seni hatırlamıyor. O kadar çok göz önünde insan var ki biz kimsenin aklına gelmiyoruz. Seviyesizlik içinde yüzenler gündemde. Birilerine çamur atanlar baş tacı oluyor. Ben şu gençlik günlerimde boş oturuyorum. Yaptığımız projeler onaylanmıyor. Kahroluyorum.
Tüm Metin

  Şen ailesi hep birlikte şenlendi
Cumartesi geceleri mekanda sahne alan Süperstar, Şen'lerin doğum günü gecesinde de şarkılarının yanı sıra esprileriyle yine konuklarını gülmekten kırdı geçirdi. Gelin Begüm Hanım'ın 28'inci yaş günü için bir araya gelen Şen ailesinin keyfi de gece boyunca oldukça yerindeydi.
Tüm Metin

  Haberciliği sevdi
Podyumlara veda ederek haberci olmaya karar veren Dikmenoğlu, uzun çalışmalardan sonra haber spikeri olmayı başardı. Uzun bir süre muhabirlik yapan Dikmenoğlu, sonunda terfi etti ve çalıştığı kanalın sabah haberlerini sunmaya başladı. Mankenlik mesleğinde yakaladığı başarıyı çok farklı bir alan olan...
Tüm Metin

  Üşüteceksiniz kızlar!
Sabah saatlerinde başlayan defileye katılan Antalyalı mankenler soğuk yüzünden zor anlar yaşarken, Rus asıllı mankenler soğuktan pek de fazla etkilenmedi. Rus Evita ve Petya, "Bu bizim işimiz. Koşullar ne olursa olsun, aldığımız paranın karşılığını vermek için görevimizi yapmak zorundayız" dediler.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır