kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Grup filan bilmem

"İşim futbol oynamak. Başka işlerden anlamam. Takımda gruplaşma var mı, yok mu bilemem." Galatasaray'ın bu sezonki önemli transferi, gol silahı Ümit Karan, merak edilenleri ŞAMPİYON'a anlattı:
"İlk yarıda ligde 3 golüm var. Bence az. Ama Avrupa maçlarında attığım 6 gol var. İkinci yarıya iyi hazırlandım. Sakatlık olmazsa bu sayının çok üzerine çıkarım. İlk yarı çok iyiydim. Tek eksiğim gol sayısındaydı. Her futbolcunun yeni takımına alışma süresi vardır. Ben bu handikabıma rağmen yine de başarılıydım. Çok gol kaçırıyorum diye eleştiriliyorum ama defans futbolcuları da hata yapar; kaleci de hatalı gol yer, sadece forvet oyuncusunu gol kaçırıyor diye eleştirmek bence yanlış. Bunların hepsi futbolun içinde var.

Lucescu memnun
Hocam Lucescu gol atamadığım zamanlar bile benden memnun olduğunu söylüyor. Sahada onun istediklerini yaptığımı, rahat olmamı istiyor. Benim için önemli olan da hocamın görüşü.

G.Saray eskiden kanatları daha çok kullandığı için forvetler çok gol atıyordu. Şimdi Sergen, Hasan Şaş, Arif gibi futbolcularla ortadan oynuyoruz. Santrforun işi doğal olarak daha zor. Duvar pasları ile gole gittiğimizden orta saha oyuncuları daha çok gol atıyor.

Adaşımı arıyorum
Takımda gruplaşma var mı, yok mu bilemem. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. İşim sahaya çıkıp futbol oynamak. Başka işlerden anlamam. Ümit Davala'yı çok arıyorum. Kanatlardan güzel toplar getiriyordu. İyi de anlaşıyorduk.

Batista ve Murat kaliteli futbolcular. Murat çok iyi bir insan, iyi bir futbolcu ama uyum sorunu yaşıyor. Bu da normal. Atlatacaktır.

Bu sene şampiyon olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizi her zaman, her yerde destekleyen taraftarımıza şimdi daha da çok ihtiyacımız var. Onlar bizi desteklediği sürece her şeyi başarırız."

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır