kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ponpon kızların intikamı acı oldu

Amerikan futbol liginde görev yapan ponpon kızlar, soyunma odasının duvarlarında delik açarak kendilerini röntgenleyen futbol oyuncuları hakkında dava açtı
Amerikan futbol liginde mücadele eden Philadelphia Eagles takımının ponpon kızları, futbolcuların soyunma odasındaki delikten kendilerini röntgenlediği gerekçesiyle ligdeki 29 takım hakkında dava açtı.

İddialara göre, Philadelphia Eagles deplasmanına gelen rakip takım oyuncularının soyunma odasıyla ponpon kızların soyunma odası arasındaki duvar ve kapılarda delikler vardı ve futbolcular maç öncesi ve sonrasında bu deliklerden kızları soyunurken ve duş alırken seyrediyordu. Ligde oynayan bütün futbolcular ve yöneticiler arasında dilden dile yayılan bu durum 1983 yılından beri sürüyordu.

Olayın bu yılın başında bir televizyon kanalı tarafından ortaya çıkarılması üzerine takımın eski ponpon kızlarından Susette Walsh mahkemeye başvurdu. Şu anda öğretmenlik yaptığını söyleyen Walsh, çıkan haberler yüzünden öğrencileri karşısında zor duruma düştüğünü açıkladı. 1983'ten beri takımda görev yapan ponpon kızların da ona katılmasıyla birlikte davacıların sayısı 44'e ulaştı.

2 TAKIM 'TEMİZ' ÇIKTI
Özel yaşamlarına müdahale edildiğini ve bu durumdan dolayı duygusal sıkıntılar yaşadıklarını iddia eden ponpon kızlar, futbol takımlarından yüklü miktarda tazminat istiyorlar. Kulüpler ise haklarında açılan dava hakkında yorumda bulunmuyorlar.

Ligde bulunan takımlardan sadece 2 tanesi davadan kurtulabildi. Bir tanesi evsahibi takım olduğu icin rakip takımın soyunma odalasını hiç kullanmayan Philadelphia Eagles takımı. Bir diğeri ise henüz Philadelphia deplasmanına hiç çıkmayan Jacksonwille Jaguars takımı...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır