kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Ender'e bravo

Radoseviç sakat, Jurkoviç de etkisiz olunca Telekom'un yarısı yok gibiydi sahada. Uzun oyuncusu Mutavdziç yeteneksiz kalıp bu pozisyonu emektar Mirko Miliçeviç ile doldurmak zorunda kalınca Türk Telekom aslında varolan gücünü kazanma direncine dönüştüremedi.

Murat'ın katılımı (13 sayı) hücumu güçlendirmişse de Efes Pilsen gibi iyi savunma yapan bir takım karşısında maçın kaderini yabancı sahada dış atışa bıraktığın zaman ve bunun da yüzdesi düşük olunca kaçınılmaz kader yenilgi oluyor.

Hadi Mehmet canlan!
Efes Pilsen cephesi bildik Efes Pilsen'di. Ancak bugün Kerem Tunçeri'yi aratmayan ve de onu tarifsiz kederlere sürükleyecek kadar iyi bir oyun oynayan Ender Arslan, Kaspars Kambala ile birlikte Efes Pilsen'i başarıya taşıdılar.

Mehmet Okur hâlâ emektar Mirko Miliçeviç karşısında dahi pota dibinde zorlanıyor. Gelecek yıl NBA'de izlemek istediğimiz milli oyuncudan daha büyük katkılar bekliyor doğrusu insan.

Ülkerspor da Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda rahat geçince bu hafta da ligin zirvesinde bir değişiklik olmadı. Efes Pilsen'le Ülkerspor hâlâ yukarıdaki en iyiler. Dün yenilmesine rağmen de Türk Telekom, diğer 10 takımın en iyisi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır