kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Arabaya servis, striptiz

ABD'li bir girişimci McDonald's'ın otomobile servis uygulamasını striptiz kulübüne uyarladı, artık dolara "dolar" demiyor!
ABD'de uzun yol sürücülerinin uykularını açacak, yorgunluklarını unutturacak bir kulüp açıldı. Pittsburgh'un 50 kilometre doğusundan geçen Rural Route 22 adlı otoyol boyunca dizilen drive-in restoranların arasına sıkışan Climax Red Top adlı kulüp, belki de dünyadaki tek 'drive-in striptiz kulübü'. McDonald's ve Burger King'lerde nasıl otonuzdan inmeden hamburger ve kola ısmarlıyorsanız, Climax Red Top'ta da direksiyon başında küçük bir striptiz şovu izleyebiliyorsunuz. Hem de bir 'Big Mac Menü' fiyatına.

'SÜT ALMAYA GİDİYORUM'
Kulübün sahibi Nick Fratangelo, "Bu otoyoldan günde ortalama 30 bin araç geçiyor. İşte bu araç trafiği iştahımızı kabarttı. Hemen bir modelle anlaştık ve işe koyulduk" diyor. Fratangelo, kulübün müşterilerinin büyük çoğunluğunu uzun yol sürücülerinin ve "evden süt almak için çıkan" evli erkeklerin oluşturduğunu söylüyor. Climax Red Top 7 gün açık. Harley Davidson tişortü giymiş dev adam Ralph, mekanın güvenliğinden sorumlu; Ziyaretçilere kulübün kurallarını girişte hatırlatıyor.

DAKİKASI 5 DOLAR
"Otomobilden çıkmak yok, fotoğraf çekmek yasak, kameraya elini bile sürme, şoför için dakikası 5 dolar, araç doluysa 10."

Bu uyarıdan sonra Ralph'a peşin ödeme yapılıyor ve araç yavaş yavaş içeri süzülüyor. Çerçevesini kırmızı küçük ışıkların süslediği 1.5 metreye 1.5 metre büyüklüğünde bir pencere... Gri perdeler açılıyor ve şov başlıyor. Vitrindeki striptizci hareketli bir müziğin eşliğinde kıvrak danslarıyla izleyenleri büyülüyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır