kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bırak Kadir Abi sevinsin gariban

Simmons, 400 kadınla daha birlikte olabilirse Kadir Abi'nin rekoruna ortak olacak. Simmons'ın iddiası lafta kalmıyor, çünkü her ilişkisi fotoğrafla belgeli
Çapkınlığıyla tekrar gündemin zirvesine oturan Kadir İnanır'ın '5 bin sevgili' rekoru tehlikede Amerikalı rock grubu Kiss'in çılgın gitaristi Gene Simmons'ın yatak odası 4.600 ziyaretçiyi ağırlamış

G.Saray'ın yıldız futbolcusu Sergen Yalçın'ın "Çapkınlıkta Kadir İnanır'ı sollarım" sözleri, ünlü aktör Kadir İnanır'ı çok sinirlendirmişti. İnanır, önce Sergen'e "Bana Kadir İnanır yerine Kadir Abi deseydi, lafına güler geçerdim. Örnek gösterecekse üç beş kulüpte playboyluk yapan çocuklar var, kendini onlarla mukayese etsin" demiş, "Daha çok fırın ekmek yemeleri lazım" diye devam etmişti.

5 BİN BARAJINA YAKLAŞIYOR
Konu çapkınlık olunca akıllara İnanır'ın yaptığı olay açıklama geldi tabii; "Bugüne kadar 5 bin kadınla birlikte oldum" demişti ekranların Derman Bey'i... Ancak bu rekor ünlü rock grubu Kiss'in boyalı yüzlü, uzun dilli üyesi Gene Simmons tarafından kırılabilir. 70 milyonun üzerinde albüm satışıyla ciddi bir servetin de sahibi olan Simmons, Playboy'a yaptığı açıklamada 'sevgili' sayısının 4 bin 600'ü bulduğunu açıkladı. Simmons, Kadir İnanır'ın aksine, bunu ispata da hazır...

POLAROID SAĞOLSUN!..
Makyajlı yüzünü uzun süre kimsenin göremediği çılgın rockçı, her birlikte olduğu kadının yataktayken bir de polaroid fotoğrafını çekmişti, ne de olsa. Gene Simmons, yatak odasını paylaştığı kişilerin genellikle uzun turnelerde otel odasının kapısına dayanan hayranları olduğunu, bu yüzden fotoğraf talebine pek itiraz gelmediğini de belirtiyor.

İnanmayanlar albüme bakar
İşte 27 albüm, onlarca hit üreten, binlerce kadın tüketen Gene Simmons'tan inciler...

* Kaçında kadınlarla tanıştın?

14'ündeydim. Evlere gazete dağıtıyordum. Noel gecesiydi ve haftalık ödemeler için bir kapıyı çaldım. Gözü yaşlı bir kadın açtı kapıyı, 'Kocam nerede?' diye ağlıyordu. Piyango bana çıkmıştı. İyi de bahşiş almıştım.

* Seks manyağı mısın?

Çok çekici bir kadın gördüğümde, "Acaba Stephen Hawking'in son teorisini okumuş mudur?" diye düşünmem. Sadece göğüslerini düşünürüm. Bu bir göstergeyse, evet öyleyim.

* Bir kadına açık açık 'Benimle yatmak ister misin?' diye sorduğun oldu mu?

Dürüst olmak gerekirse bunu sürekli yapıyorum.

* Konserlerinizde seyirciler arasında 'aşk yapan' oluyor mu?

Hayır aşk yapan olmuyor. Ama 'seks yapan' çok.

* Korkunç bir dilin olduğunu ne zaman fark ettin?

Çocukluğumdan beri farkındayım. Hatta işi daha korkunç hale getirmek için, dilimin üzerine böcek koyup kızlara gösterirdim. Hala her gördüklerinde çıldırıyorlar.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır