kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Türkiye'ye dönmem
Inter'de takıma giremeyen Hakan Şükür, herşeye rağmen 2-3 yıl daha Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Eşi ve kızı ile birlikte Uludağ'da tatil yapan milli futbolcu, "İtalya ve İngiltere'den teklifler var. Türkiye'den de geliyor ama Avrupa'da düzenimi kurdum. Ayrıca hocam Cuper ile de sorunum yok. Ancak, İtalyan futbolu hem mantalite hem de iç yapı olarak çok farklı. Bunu yaşamak lazım" dedi

Sporun ödül günü
GSGM başarılı sporcu, antrenör ve kulüplere, bugün Ankara'da düzenlenecek törenle, Türk spor tarihinin en yüksek ödüllendirmesini yapacak. 1431 sporcu, 147 antrenör ve 129 kulübe, toplam 25 bin 686.86 Cumhuriyet Altını (yaklaşık 2 trilyon 149 milyar 300 bin lira) tutarında ödül dağıtacak göre dağıtılacak.

Kartal doludizgin
Voleybol Bayanlar 1.Ligi'nde sonuçlar şöyle: V.Güneş Sigorta-TED Kolejliler: 3-0, Beşiktaş-Göztepe: 3-0, Yeşilyurt-G.Saray: 0-3, SSK-Karşıyaka: 3-1, İ.Numune Has.-75. Yıl: 3-0, Türk Telekom-Kocaeli: 0-3

Liverpool güldü
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Liverpool, Alpay'ın takımı Aston Villa'yı Litmanen ve Smicer'in golleriyle geçti: 2-1. Litmanen bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Efes-B.Kolej
Potada Efes Pilsen, 14.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda B.Kolej ile karşılaşıyor. Basketbol Ligi'noeki diğer karşılaşmalar ise yılbaşı nedeniyle yarın ve cumartesi günü oynanacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır