kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Oğuz'a hoca aranıyor

Ankara'da göstermelik operasyon yapan F.Bahçe, A.Gücü Teknik Direktörü Yanal'a kabul edilmeyecek bir teklif sununca transfer yattı. Yeni formül: Oğuz+yabancı

Aydın: Yanal'ı harcatmayız
Denizli defterini kapatan F.Bahçe teknik direktör arayışında rotayı yurt dışına çevirdi. Yönetimin Ankara kanadından Hamdi Akın ve Nihat Özdemir dün A.Gücü Teknik Direktörü Ersun Yanal için başkan Cemal Aydın ile 2.defa görüştüler. Akın'ın tazminat ve 6 aylık ücret dahil sadece 350 bin dolar önermesi; ayrıcı "Sizinle anlaşırsak konuyu yönetime götüreceğiz ve son kararı Yıldırım verecek" demesi ipleri kopardı. A.Gücü Başkanı Aydın, "F.Bahçe ne istediğini bilmemenin kargaşasını yaşıyor. O kargaşanın içinde A.Gücü'nün olması mümkün değildir. Biz Yanal'ı harcatmayız. Bu dosya kapanmıştır artık" şeklinde konuştu.

Saran, Avrupa yolcusu
Basın Sözcüsü Karakaya ise "F.Bahçe net bir tavır ortaya koymuyor. Yanal'ı istiyor ama bir yandan da yabancı hocaların peşinde koşuyor" dedi. Ankara'da göstermelik transfer operasyonu yapan F.Bahçe aslında yurtdışından ünlü bir ismi ikna etmek için zaman kazanmaya çalışıyor. Asbaşkan Saadettin Saran'ın bugün Avrupa'ya giderek daha önceden randevu alınmış isimlerle masaya oturacağı ve hazırlayacağı raporu başkan Aziz Yıldırım'a sunacağı bildirildi. Yıldırım'ın antrenör Oğuz Çetin'i hemen ateşe atmamak istediği ve bu nedenle tecrübeli bir ismi Oğuz ile birlikte çalıştırmayı düşündüğü kaydedildi.

Liste kabarık ama...
Gündemindeki diğer isimler arasında bulunan Shalke Teknik Direktörü Stevens, Celtic Menajeri O Neill ve Fransız hoca Aime Jacquet'in 1 yıllık maliyetinin 4 milyon doları bulduğu ve bu teknik adamların sarı-lacivertli takıma gelmesinin çok zor olduğu öğrenildi. Oğuz Çetin'in diğer patrner adayları arasında ise Hertha Berlin'den Röber, Hollandalı Van Gaal ve Alman Rehhagel yer alıyor.

TAYFUN BAYINDIR - FERUDUN NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır