kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Temel İçgüdü'de sevişirdim

Hülya Avşar: Yeşil Işık, Temel İçgüdü mü ki sevişeyim! Ben senaryoyu, yönetmeni ve oyuncuları kabul edersem sevişirim
Son filmi "Yeşil Işık"ın sevişme sahnelerinde dublör kullanacağını açıklayan Hülya Avşar, bu konuda yapılan eleştirilere açıklık getirdi. Sevişme sahnelerinde rol almayacağı yolunda bir açıklama yapmadığını belirten Avşar, "Yeşil Işık, Temel İçgüdü mü ki, sevişeyim" dedi. Avşar şöyle devam etti:

"Yeşil Işık cinselliğe dayalı bir film değil. Bizim filmden sevişme sahnesini çıkarın, film anlamını kaybetmez. Bir de Temel İçgüdü'deki sevişme sahnelerini çıkarın, bakın geriye ne kalıyor. Hiçbir şey! Ben sadece senaryoyu, yönetmeni ve diğer oyuncuları kabul edersem Temel İçgüdü gibi bir konusu olan filmde sevişirim. Bugüne kadar hiçbir filmimde bariz sevişme sahnem yoktu. Bundan sonra da olmayacak. Sevişme sahnelerinde rol almasam da ben yine sanatçıyım. Sevişme sahnelerinde dublör kullanacak olmamız Kenan Işık ile ortak kararımızdır. Şimdi kendisi için şişman bir dublör arıyoruz."

Bir süre önce beyin kanaması geçiren annesi Emral Avşar'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Hülya Avşar, "Doktorlar, beyin kanamasının ırsi olduğunu söyledi. Ancak bu beni korkutmuyor. En yakın zamanda genel bir sağlık kontrolünden geçmeyi düşünüyorum" dedi.

Annesinin rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 10 günden beri hastane ile ev arasında mekik dokuyan sanatçı, bu kez filmdeki rolü için hastaneyi mesken tuttu. Avşar, filmde karaciğerini aldığı adama (Kenan Işık) kan vermek zorunda kalıyor.

Mehmet ÇALIŞKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır