kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vatan hainlerine sözümdür 'e ilave

Muhterem Beyefendi.

Şikayetlerinize ve hal-i pür-melalinize imzamı atarım.Ama şevklerini kıracak ölçüde eksik yazmışsınız.İzninizle ben tamamlayabilirmiyim?

1- Millet geçim sıkıntısı içinde inim inim inlerken 1100- 1200 tane tank almayı planlayan uzaylılar:Yani YILDIZ Halkı; bu gezegende ve de ne yazık ki bu memlekette yaşıyorlar.Ve de bizim elektrik su doğalgaz paralarımız ve harçlarımız,vergilerimiz,üstüne yatılan KDV ve Nemalarımız bize Tank ,Top ,Tü ek ,Beton Bariyer ,Benzer Makam Aracı,Dip Korkusundan 2 - 4 Konvoy olarak geri dönüyor..ALKIŞ!!!!!!!

2- 330 Milyon dolara 10 tane uçak alacaklarmış hemde Fransa'dan.Şu şıllık ;Mitterand'ın karısının emekli maaşlarının vede estetik ve köpek maması masraflarının verilebilmesi,Ermenilere daha fazla mermi iletilebilmesi için.ALKIŞ!!!!!!!!!

3- 220 tane helikopter alacaklar.Aman dikkat etsinler sinir gazı,biber gazı hatta hatta H -Bomb ilave olarak Osmium yakma aparatları mutlaka olsun üzerinde..Daha kolay ve böyyüklerimize zahmet vermeden ölürüz!ALKIŞ!!!!!!!!

4- 3.Maddede saydığım aparatlar üzerinde yoksa bile bir yolunu bulup bir an önce İSRAİL e ;amma IMI'ye amma Başka YAHUDİ'ye ihalesiz yaptırmak üzere sipariş etsinler!ALKIŞ!!!!!!

5- Çin :VARYAG' ı UÇAK GEMİSİ olarak 6 aya kadar tamamlar.Dünyanın EN BÜYÜK UÇAK GEMİSİ olan TÜRKİYEDE ,Maket Uçak gemisi vitrin süsüne ihtiyacımız var.Siparişler bir an önce verilsin de VARYAG ın Dışını şimdiden ANADOLUYA benzetsin çinliler...Bir de Varyag'ın MODERNİZASYONU için İSRAİL 'e para vermeyelim!ALKIŞ!!!!!!!!!!!

6- TANKER UÇAK almaya devam etsinler...Mevcutlar AY'a kadar ancak götürebiliyor onları yakında efendilerimize LAZIM OLACAK!...ALKIŞ!!!!!!!!

7- Erken uyarı uçaklarının sayısının da çok yetersiz olduğu 11 Eylül le ortaya çıktı.Derhal 86 tane daha alsınlar.Her vilayete bir tane Ankara ve İstanbul' a 3 er tane ancak yeter.Hatta bunların daha da hassas tetkik edebilmesi için israil e modernizasyon için derhal verilmelerini talep ediyorum..Çocukların ellerindeki Kağıt uçakları bile kalkış yapmadan tespit edebilsinler.Hatta kağıt sesine duyarlı olmaları tavsiyemdir..daha uçakların malzemesi yırtılırken haber verir..Ama....Sorry..Baylar..Bunun Modernizasyonunu da ancak İSRAİL becerir.ALKIŞ!!!

8-Bütün bunları 1700$ fertbaşına milli hasıla ile yapabilenlere de ALKIŞ!!!!!!!Arjantinde olsalardı Fert Başına 8000$ M.Hasıla ile daha neler neler yapabilirlerdi efendilerimiz...imkanları kısıtlı ...Ne olacak!!!ALKIŞ!!!!!

9- 1400 Tane tankın modernizasyonu için İSRAİL 'e para ayarladılar.BRAVO!!!BRAVOOO!

İşte Bu'na daha daha Büyük ALKIŞŞ!

Netice:EZİL TÜRK!........;Senin için EZİKLİĞİN HUDUDU YOKTUR!

SOYUL TÜRK!...;SENİN İÇİN ÇIPLAKLIĞIN SINIRI YOKTUR!

EMİL TÜRK!.......;SENİN İÇİN ZAAFİYETİN SONU YOKTUR!

KÜÇÜL TÜRK!....;SENİN İÇİN KÜÇÜLMENİN HUDUDU YOKTUR.

Bütün kabahat;Ulu Gazi Mustafa KEMAL ATATÜRK'te. Her bişii demiş de bunların isimlerini teker teker saymamış...Bizden de kimin başlayacağını söylememiş..Biz yine başlatması için garip garip onun dönmesini bekliyoruz.

Ey TÜRK GENÇLİĞİ!

(Bu benim ve sizlersiniz.)



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır