kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Öldüren ayrılık

Tekstilci Yunus Ataman, "Senden ayrılmak istiyorum" diyen sevgilisi Nergis Arıcan'a silahını uzatıp "Beni öldür daha iyi" dedi. O yapmayınca hayatına kendisi son verdi
İstanbul'da tekstil piyasasının tanınmış isimlerinden Yunus Ataman (48), bir süredir birlikte yaşadığı Nergis Arıcan'a ev alıp, işyeri açtı. Genç kadın ayrılmak isteyince silahını çıkardı ve kendisini vurmasını istedi. Nergis Arıcan bu çılgın isteği kabul etmeyince gözleri önünde silahı ağzına dayayarak intihar etti.

YASAK AŞK YAŞIYORDU
Olay dün öğle saatlerinde Güngören Merter Atatürk Caddesi No:114'teki Arıcan Tekstil'de meydana geldi. Yunus Ataman dün yasak aşk yaşadığı 28 yaşındaki sevgilisi Nergis Arıcan'a açtığı tekstil şirketine geldi. Bir süredir Ataman'dan ayrılmayı kafasına koyan Nergis Arıcan sevgilisi ile konuşmak istediğini söyledi. İşyerinde bir odaya geçen iki sevgiliden Arıcan, "Yeter artık, anlaşamıyoruz. Ben artık ayrılmak istiyorum. Hayatıma başka bir şekilde yön vereceğim" dedi.

İNANILMAZ TEKLİF
Bu sözleri duyan Yunus Ataman beyninden vurulmuşa döndü, belindeki silahını çıkartarak "O zaman beni vur, öldür. Daha iyi. Sensiz yaşamam" dedi. Bu sözleri ciddiye bile almayan Nergis Arıcan bunu yapamayacağını söyleyince Ataman, silahı ağzına dayayarak sevgilisinin gözleri önünde intihar etti. Arıcan, şoka girerken yanında çalışanlar silah sesi üzerine hemen polise ihbarda bulundu.

Yunus Ataman'ın evli olmasına rağmen Nergis Arıcan ile birlikte olduğu öğrenildi. Ataman'ın sevgilisine ev alıp döşediği ve kendi adına Arıcan Tekstil'i açtığı öğrenildi. Ceset olay yerinde yapılan incelemeden sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır