kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Haber Turu

Arka koltukta sıkıştı
E-5 Topkapı mevkiinde meydana gelen kazada, Nedim Akay, Murat Mermer ve Muzaffer Mermer yaralandı. Aracın arka koltuğunda oturan Muzaffer Mermer'i sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.

Bulvarda ceset bulundu
Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda bir erkek cesedi bulundu. 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kişinin üzerinden kimlik belgesi çıkmazken, yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu ölmüş olabileceği belirtildi.

Piyango İdaresi'ne tanıtım teşekkürü
Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, 9 Kasım çekilişi için biletlerin üzerine ilçede yaptırılan Atatürk Evi Müzesi'nin fotoğrafını koyan Milli Piyango İdaresi'ne teşekkür etti. Piyango biletlerinin Atatürk Evi Müzesi'nin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirten Başkan Değirmenci, "Kısa bir süre önce hizmete giren ve Ulu Önder'in Selanik'te doğduğu evin bire bir benzeri olan müze evi tüm İstanbullular gezmeli" diye konuştu.

Köprülere 1 yılda 72 trilyon ödedik
Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nden 2000 yılında 72 trilyon lira geçiş ücreti toplandığı açıklandı. Meclis'e verilen bir soru önergesini cevaplandıran Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, Batı ülkelerinin çoğunda otoyol, köprü ve tünellerden ücret alındığını belirterek, "Köprü geçişlerinin ücretsiz olması düşünülmemektedir" dedi. Akcan, şu anda alınan ücretin diğer ülkelerden daha az olduğunu söyledi.

Boynuzlu kuşa ABD'den eş geldi
Darıca'daki Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'nde yalnız yaşayan boynuzlu dişi kuş "Cavidan"a Amerika'dan eş getirtildi. Kansas'taki Audubon Hayvanat Bahçesi'nden ithal edilen ve 3 gün süren maceralı bir yolculuğun ardından Türkiye'ye ulaştırılan "Rino" adlı boynuzlu erkek kuşun bir ay boyunca karantinada bekletildikten sonra "Cavidan"ın yanına konulacağı öğrenildi.

Toplu Konut'a eski durak
Topl Konut İdaresi'nce Halkalı'da yaptırılan 3. Etap evlerine eski durakları yerleştirildi. Belediyeye tepki gösteren 3. Etap sakinleri, "Yeni duraklarlau şov yapanlar, Topul Konutları unuttu" diye konuştu.

Yakacık'a çocuk yuvası
Hayırsever işadamı Rıdvan Çeliker tarafından 250 milyar lira harcanarak yenilenen ve ev modeli haline getirilen Yakacık Çocuk Yuvası hizmete girdi. Çocuklar yuvada 6'şar kişilik odalarda kalacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır