kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Aslan'ım benim!

Türkiye'nin yarısından fazlası, televizyonda, Galatasaray'ın Nou Camp'ta Barcelona'dan altın değerinde 1 puan aldığı maçı izlemiş. Böyle bir günde diğer programları yazmam abes olur diye düşünüyorum. İşte; satırbaşları ile dev maçta gözüme takılanlar.

Şu Hakan Ünsal'ın yaptığına akıl - sır erdiremiyorum. Hiç yoktan maçın bitmesine yakın yemiş kırmızı kartı. Beyimiz mehter adımları ile stadı terkediyor. Herhalde İspanyol seyircilerden küfür yiyor. O küfürler aslında ona değil, Galatasaray'a, bize... Hiçbir futbolcunun, bir yabancı sahada, bizi küçük düşürmeye hakkı yok. Sonra... Hakemin tepesi atsa, maça üç-beş dakika eklese, o arada bir de gol gelse, n'olacaktı? Galatasaray klübü bu sorumsuzluğun faturasını Hakan'a mutlaka çıkartmalı.

Hayran oldum şu Barcelona'ya. O ne top döndürüş, ne şaşmayan paslar. İmrendim. Adamların her biri sanki Hagi... Aramızdan nasıl da tereyağından kıl çeker gibi süzülüyorlardı. Böyle bir ekibi yendik işte.

Cocu'nun yaptığı hareketi gördükten sonra Arif'e haksızlık ettiğimi anladım. Kılına bile dokunmadıkları halde, nasıl da artistik yaptı, kendini yere bıraktı. Tam jeneriklik bir uyutma, hakemi aldatmaya teşebbüs numarasıydı.

Maçtan sonra staddan canlı yayın. Tam Turgay Şeren konuşurken görünmeyen bir ses "Sesi kısar mısın?" diyor. Öyle bir kısıyorlar ki, ses tam gidiyor. Ve Lucescu konuşacakken ekrana "Sizin yaptığınız işin içine s......" diye bir küfür yansıyor. Ayıp oluyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır