kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

F.Bahçe'ye gelirim

İnter'de yaşadıklarından tiksindiğini söyleyen Hakan Şükür, "Şimdiki maaşımdan daha iyisini veren bir kulübe gidebilirim. Bu F.Bahçe de olabilir" dedi
İnter'de istenmeyen adam ilan edilen Hakan Şükür, 5 milyar liretlik bonservisini ödeyen ve kendisine daha iyi şartlar sunan bir kulübe gidebileceğini söyledi.

İtalyan basınında hakkında her gün papatya falı açıldığını ifade eden milli futbolcu, "Blackburn ve Liverpool resmi teklifte bulundular. Ancak profesyonel bir oyuncu olarak menfaatlerimi düşünmeliyim. Burada aldığımdan daha iyi bir teklif getirirlerse giderim. Bu F.Bahçe olursa da giderim. İnter'le daha 1,5 yıllık kontratım var. Takım önemli değil ama şimdiki maaşının ötesinde bir şey almam lazım" dedi.

Sorun bonservisim
Hakan, "İnter bonservisimi yüksek tutuyor, 5 milyar liret istiyor. Transferimdeki problem de burdan kaynaklanıyor. Hem beğenilmiyorum, hem de astronomik bir fiyatla satışa çıkartılıyorum. Burada menajerler ve basın da birlikte hareket ediyor" diye konuştu.

Selim soydan: 3 yıl önce alınmalıydı
Hakan Şükür F.Bahçe için geç kalınmış bir transferdir. Bundan 3 yıl önce F.Bahçe'ye alınabilirdi. Yine de Hakan'ın F.Bahçe'ye güç katacağı bellidir. "Nouma mı Hakan mı?" derseniz, ikisi birden alınmalı derim. Bu iki futbolcuyu transfer edebilirse F.Bahçe büyük iş yapar. Çünkü bu iki futbolcu birbirini tamamlayan tarzlara sahip. Yan yana oynadıkları zaman tutulmazlar.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır