kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Özür dilerim

SABAH'ın izlediği, 04.00'e kadar süren buluşmada Barcelona'nın yıldızı Rivaldo, çocukluk arkadaşı Capone'ye "Senin hiç suçun yok. Orada kart görecek tek kişi Emre idi" dedi.

Bir gece önce sözleştiler
Barcelona-G.Saray maçı bitmişti. Capone, maçtan önceki gece kendisini evine davet eden Rivaldo ile buluşmak için Lucescu'dan izin istedi. İki Brezilyalı çocukluk arkadaşıydı. 10 yaşından 21 yaşına kadar beraber büyümüşler, 1992'de Mogi Mirim'de birlikte futbol oynamışlardı. Romen hoca, "Eşofmanla çıkma" diyerek paltosunu teklif etti. Capone ise, "Teşekkürler hocam. Rivaldo ve eşi Thamyris kapıda arabada bekliyor" diyerek Nou Camp'tan ayrıldı. Rivaldo'nun evinde sabah 04.00'e kadar süren ilginç buluşmayı sadece SABAH izledi.

Kart Emre'ye çıkmalıydı
İlginç buluşmada birinci konu elbetteki maç ve Capone'nin 62. dakikada gördüğü kırmızı karttı. Overmars ile Emre arasındaki ikili mücadelede hakem Merk, Barça lehine faul çaldıktan sonra top Rivaldo'ya doğru gelmiş, Capone'de yandan kayarak girerek topu taca atmıştı. O pozisyonda kırmızı kart yiyen Capone söze, "Senin yüzünden haksız yere kırmızı kart gördüm" diye girdi. Rivaldo da kartın adil olmadığını kabul etti: "Topa müdahele ettiğin doğru. Senin hiçbir suçun yok. Hakem hatalıydı. Kart görecek tek kişi, Emre idi."

F.Bahçe'den iyisiniz
Capone, "Annem-babam sana çok kızacak. Senin yüzünden, üstelik haksız yere atıldım" deyince Rivaldo eski arkadaşının gönlünü şu sözlerle aldı: "İşimiz futbol. Bazen oluyor böyle şeyler. Atılmana ben de çok üzüldüm. Özür diliyorum" Tatlı sohbet bundan sonra da devam etti. Capone İstanbul'u ve Galatasaray'ı anlata anlata bitiremiyor, Rivaldo da "Galatasaray gerçekten çok iyi takım. Bu sene Fenerbahçe ile de oynadık. Ama onların yanında Galatasaray müthiş. Çok daha disiplinli, çok daha tehlikeli, daha takım gibi bir takım" yorumunu yapıyordu.

YAŞAR YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır