kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Tuğgeneralden Pontus uyarısı
Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Baki Onurlubaş, Doğu Karadeniz yöresinde Pontusçuluk faaliyetlerinin tekrar hortlamaya başladığı uyarısını yaptı. Onurlubaş, şöyle dedi: "Trabzon'un, Tonya ve Sürmene ilçesinde, 20-30 fakir öğrenciyi 'Eğitim' gerekçesiyle Yunanistan'a götürenlerin amacını biliyoruz. Yunanistan'dan yapılan tur organizasyonları da misyoner çalışmaları. Bu konuda 156 Jandarma İmdat telefonuna ihbar yapılmasını bekliyoruz."

Ersin RAMOĞLU

Büyükşehir ihalesi yine Albayraklar'ın
Başbakan Bülent Ecevit' in, devletin tüm birimlerini tassarrufa çağırdığı bir dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 263 adet binek oto kiralıyor. Üstelik araç kiralama ihalesini yine Albayraklar kazandı. Kapalı Teklif Eksiltme Usulü ile yapılan ihaleyi Güneş-Albayrak ortaklığı yüzde 13 oranında indirimle kazandı. 263 araç, 1 trilyon 699 milyar lira bedelle kiralandı. Geçen hafta 167 aracın kiralanması ihalesini de 1.4 trilyon lira teklifle Albayrak'ın ortağı Güneş Turizm'in kazandığı öğrenildi.

Salim YAVAŞOĞLU

DYP Milletvekili Gönen'e araba çarptı
TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasından sonra yaya olarak Meclis binasından çıkan DYP Hatay Milletvekili Mehmet Dönen'e Atatürk Bulvarı'nda otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya yükselerek refüjdeki çimlerin üzerine düşen Dönen'in yardımına, Meclis'in Çankaya Kapısı'nda nöbet tutan polisler yetişti. Hemen hastaneye kaldırılan Dönen'e "sol leğen kemiğinde kırık ve genel vücut travması" teşhisi konuldu. Hayati tehlikesi bulunmayan Dönen'in 2 gün içinde taburcu edilebileceği bildirildi.

Cengiz UYSAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır