kapat
30.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Aydın'a Meclis darbesi
Vurgun Operasyonu, Bayındırlık eski Bakanı MHP'li Koray Aydın'ı Yüce Divan tehdidiyle karşı karşıya bıraktı. AKP'nin, Aydın hakkında bakanlığındaki yolsuzluklara göz yumarak görevini kötüye kullandığı iddiasıyla verdiği Meclis Soruşturması önergesi, iktidar partilerinden de gelen destekle kabul edildi.
Tüm Metin

  Çok gizli iftar
Başkent Ankara, önceki gün çok ilginç ve gizli bir iftar yemeğine sahne oldu. ABD Başkanı George W. Bush'un, Washington'daki müslüman ülke temsilcileri için düzenlediği iftar yemeğinin ardından, Ankara'da da bir ilk yaşandı.
Tüm Metin

  Türk'ten Sezer'in vetosuna rest!
Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Cumhurbaşkanı tarafından veto edilen DGM'lerle ilgili yasada değiştirilecek bir yön görmediğini söyledi. Türk, Cumhurbaşkanının değer ölçülerinin hukuk ve Anayasa olduğunu belirterek, kamuoyunda doğan izlenimlerle değerlendirme yapılmaması gerektiğini hatırlattı.
Tüm Metin

  Ecevit'ten Avrupa'ya: Kıbrıs'tan elini çek!
Partisinin Meclis Grubu'nda yaptığı konuşmayı Kıbrıs konusuna ayıran Ecevit, Kıbrıs'ın sadece Rauf Denktaş'ın değil Türkiye'nin sorunu olduğunu söyledi. Ecevit, Rumların isteklerinin kabul edilmesi halinde Kıbrıs'ta yeniden soykırım yaşanacağını söyledi.
Tüm Metin

  Avrupa Birliği'nde panik
Avrupa Ordusu çerçevesinde NATO'nun imkan ve yeteneklerini kullanmak isteyen AB, bunu yaparken, Türkiye gibi AB üyesi olmayan Avrupalı NATO müttefiklerini karar mekanizmasından dışlıyor. Ankara da bu yaklaşıma karşı çıkıyor ve NATO'den her operasyon için ayrı onay istiyor.
Tüm Metin

  Anneannemi varlık vergisine kurban verdik
Salkım Hanımın Taneleri üzerine Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu ile MHP'li Ahmet Çakar arasında başlayan kavga, ilginç bir dramı gün ışığına çıkardı. MHP'li TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu, 58 yıl boyunca aile arasında kalan, dışarıya yansıtılmayan bir dramı SABAH'a açıkladı.
Tüm Metin

  HADEP: Silahlı PKK tehdittir
Bozlak, basın toplantısı düzenleyerek, ordunun seçim barajının indirilmesi halinde HADEP'in parlamentoya girebileceği ve Güneydoğu halkının muhatap alacağı bir başka parti olmamasından endişe duyduğu haberlerini değerlendirdi.
Tüm Metin

  Beyaz Enerji'de tutuklu kalmadı
Davanın son tutuklu sanıklarından eski Devlet Bakanı ve TEAŞ Yönetim Kurulu üyesi Birsel Sönmez, eski TEAŞ Genel Müdürü Muzaffer Selvi ve Genel Müdür Yardımcısı Ünal Peker 2'şer milyar lira kefaletle serbest bırakıldı. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dünkü duruşmada, Birsel Sönmez ile telefonda...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır