kapat
30.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Türkiye her şeyi biliyor
Powell, Ankara ziyareti öncesinde, Amerikan Dışişleri Bakanlığı'nda Anadolu Ajansı'na özel röportaj verdi. ABD Dışişleri Bakanı olarak Türkiye'yi ilk kez ziyaret edeceğini belirten Powell, şunları söyledi: "Dışişleri Bakanı İsmail Cem ile çok iyi, düzenli ilişkilerimiz var.
Tüm Metin

  Saddam olay elçiyi çekiyor
Irak hükümeti, 11 Eylül saldırılarından sonra Ladin ile Saddam arasında arabuluculuk yapmakla suçlanan Ankara Büyükelçisi Faruk El Hicazi'yi görevden çekme kararı aldı. Olay elçi Hicazi, Bağdat'a "kesin dönüş" yapıyor.
Tüm Metin

  Görülmemiş sevinç
Geçtiğimiz Pazar akşamı İspanya ligi takımlarından Sevilla'nın sahasında Real Valladoid ile oynadığı maçı izleyen 30 bin taraftar görülmemiş bir gol sevincine tanık oldu. Sevilla'nın 21 yaşındaki santrforu Jose Reyes, 55'nci dakikada takımının ikinci golünü attı ve sevincini paylaşmak için arkadaşlarına koştu.
Tüm Metin

  Ölü ordunun generali
Süheyla Sedik, sadece Kabil'in değil tüm Afganistan'ın en ünlü ve en cesur kadını. Kabil'de herkes onu "General Süheyla" olarak biliyor. Gerçekten de general. Komünist yönetimler döneminde Afgan Ordusu'nun tek kadın generaliydi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Kuzey İttifakı Savunma Bakan Yardımcısı Bismillah Han, Kandahar'a girdiklerini açıkladı. Bu arada Kör İmam olarak bilinen Şey Ömer'in, El Kaide'nin üst düzey yöneticilerinden olan oğlu Ahmed Ömer, Kuzey İttifakı'nca yakalandı. Ahmed Ömer'in ABD yetkililerine teslim edileceği bildirildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır