kapat
30.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Mecnur'dan keriz silkeleme dersleri
Eski Fenerbahçeli futbolcu Mecnur Çolak, gözaltına alındığında polise verdiği ifadede, borsada ortak hareket ettiği ünlülerin isimlerini ve yöntemlerini tek tek anlattı. İşte 'Borsaya Fenerbahçe'den aldığım transfer ücreti olan 150 milyon lirayla başladım' diyen Çolak'ın deprem yaratacak ifadesi: "Borsa'ya Fındık...
Tüm Metin

  Gözü yaşlı ağalar!
Türkiye'nin en seçkin işadamı, politikacı ve bürokratlarını biraraya getiren, işadamı Muharrem Eskiyapan'ın başkanlığını yaptığı "Sevgi ve Fikir Grubu" önceki akşam Kaşıbeyaz Tesisleri'nde iftar yemeğinde buluştu. Sakıp Sabancı, Halis Toprak, Zeynel Abidin Erdem, Hüseyin Bayraktar, Bekir Okan...
Tüm Metin

  Korkunç cinayetin faili hostes çıktı
Kahramanmaraş'ta 6 gün önce hunharca işlenen bir cinayetin arkasından, genç bir kadının ihtiras dolu yaşam öyküsü çıktı. Zekeriya Muacir adlı mutemedi sevgilisine öldürten Sabah Şenkal'ın, bir zamanlar Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda yer hostesi olduğu belirlendi.
Tüm Metin

  Parayı müzeyi soyarak buldu
Tekirdağ Müzesi'nde bekçi olarak çalıştığı sırada, paha biçilmez tarihi eserlerden Trak Kralı Kersebleptes'in altın tacı ve eşyalarını çalarak ortadan kaybolan bekçi Behiç Özen her yerde aranıyor. Özen'in soygunu yapmadan önce yakın çevresine "Yakında parayı bulacağım" dediği öğrenildi.
Tüm Metin

  Ahu affetti Eylem affetmedi
Bodrum'daki yazlığında çalışan hizmetçisi Özkan Bayrak tarafından bin dolar ile video ve kredi kartları çalınan Ahu Tuğba, Şişli Sulh Ceza Mahkemesi'nde "Hizmetçim beni soyup kayıplara karıştı, Bu davanın peşinden koşmaktan yoruldum. Şikayetimi geri alıyorum, onu affettim" dedi.
Tüm Metin

  Bariyer tam göğsüne saplanacaktı
Dün saat 13.30 sıralarında Göztepe'deki evinden Topkapı'daki işyerine gitmek üzere yola çıkan Aylin, Ünalan Mevkii'nde yağışlı hava nedeniyle direksiyon hakimiyetini yitirdi. Aylin'in kullandığı 34 T 0040 plakalı son model Mercedes CLK, bariyerlere bindirdi.
Tüm Metin

  Lezbiyenliğin kitabını yazdı
AKTÜEL dergisinin son sayısında, İstanbullu Musevi Stella Acıman'ın yazdığı romanın öyküsü yer alıyor. 'Yaşam öyküsel bir roman' olan kitap, lezbiyenleri konu ediniyor. Adı (kadın kahramanın adı Bella olduğu için, biz de kitaba kısaca 'Bella' diyelim) ve basacak yayınevi henüz kesinleşmeyen kitabın yazarı...
Tüm Metin

  Güzeller buraya yürekler havaya
Onlar ikiz fanatikler. 20 yaşındalar ve ikisi de Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi. Çiğdem okul değiştirdiği için bir yıl kaybetmiş, bu yüzden 2. sınıfta. Küçük yaşlardan beri Galatasaray maçlarını hiç kaçırmıyor. Bu sevgi aileden geliyor. Ona kalırsa bu yıl Galatasaray her dalda şampiyon olacak.
Tüm Metin

  Cumhuriyet tarihinin yüz kızartan sayfası
Salkım Hanım'ın Taneleri filminin TRT'de yayınlanmasıyla başlayan tartışma, 1942-44 yılları arasında uygulanan Varlık Vergisi gerçeğini yeniden gündeme taşıdı. O günlerde yaşananları tüm çıplaklığıyla bilen, verginin tahsilatının birinci sorumlusu, İstanbul Defterdarı Faik Ökte, yaşadıklarını 1951'de 'Varlık...
Tüm Metin

  Işıkara: Krizin nedeni 17 Ağustos depremi
İmza töreninde konuşan Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, 17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinde 285 bin konut ve 42 bin işyerinin hasar gördüğünü hatırlatarak şunları söyledi: "Sigortalar Genel Müdürlüğü'nün iki depremde yaptığı hasar tespiti 12 milyar dolar.
Tüm Metin

  Süreyya'nın aşkı Meclis gündeminde
Antrenör-sporcu ilişkisini "ahlaksız ilişki" olarak niteleyen SP Ankara Milletvekili ve Recai Kutan'ın dünürü Zeki Çelik, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na yazılı soru önergesi verdi ve suç duyurusunda bulundu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır