kapat
30.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
  Kadıköy yüzde 45 ucuzladı
Kadıköy Belediyesi'nin esnaftan gelen talebi de dikkate alarak hayata geçirdiği indirimli satış kampanyası dün start aldı. Kampanyaya katılan gıda, giyim, parfümeri ve optik mağazalarının sahipleriyle birlikte toplantı düzenleyip organizasyon hakkında bilgi veren Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk...
Tüm Metin

  Feribota bayram akını!
14-19 Aralık arasında yapılacak ek seferlerin biletlerinin yüzde 70'inin satıldığını söyleyen Dikyar, "Bayram nedeniyle yolcu sayısında artış olmasını bekliyorduk ancak kriz yüzünden geçmiş yıllardaki sayıya ulaşacağını tahmin etmiyorduk. Umduğumuzun üzerinde bir taleple karşılaştık" dedi.
Tüm Metin

  Okul önleri 200 gönüllüye teslim
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürlükleri ile irtibatlı biçimde ve özel giysilerle görev yapacak olan gönüllülerin, hem öğrencilerin güvenliğini sağlayacağını, hem de trafik polislerinin üzerindeki yükü azaltacağını söyledi.
Tüm Metin

  İstanbul turu
Boğazlar'dan güvenli geçiş sağlamak amacıyla geçen yıl 15 noktada yapımına başlanan radar kuleleri inşaatı bitme aşamasına geldi. Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürü Hücum Tulgar, Bayındırlık Bakanlığı'nın kuleleri Ocak veya Şubat ayında kendilerine teslim etmesini...
Tüm Metin

  İstanbullular uyarıyor
Bostancı Hayrullah Kefoğlu Süper Lisesi'nin kaloriferleri niye yanmıyor? Öğrenciler üşütüp hasta olacak. Bir çok veli çocuklarını bu yüzden okula göndermiyor. Milli Eğitim'den yardım bekliyoruz.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır