kapat
30.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Çok daha önce bırakmalıydım
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, görevi bırakacağının sinyalini verdi: "F.Bahçe maçından sonra sonuca bakmadan geleceğimle ilgili kararlar vereceğim. Aslında çoktan gitmeliydim. Ama Serdar Bilgili'ye yardım etmek için, Beşiktaş'ı sevdiğim için gitmedim. Yılbaşına kadar gidebilirim.
Tüm Metin

  Rüştü: İlle Avrupa
F.Bahçe'nin milli kalecisi Rüştü, kulübün resmi sitesi fenerbahce.org'a yaptığı açıklamada "Geçen yıl istemiyordum ama gelecek sezon Avrupa'ya gitmeyi istiyorum. Sırf Avrupa diye Fener'i bırakmam. Sadece büyük hedefleri olan bir takım için F.Bahçe'yi bırakırım. İtalyan futbolunu sevmiyorum.
Tüm Metin

  Fatih: Özür dilerim
F.Bahçe, Real Mallorca'dan aldığı eski G.Saraylı Fatih Akyel'le dün 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Aziz Yıldırım, tartışmalı transfer için "Geçmişte Fatih'in hırsından kaynaklaran tatsızlıklar yaşanmış olabilir. Biz bunları kapatıyoruz. Dünya kulübü olmayı amaçlıyoruz.
Tüm Metin

  12 Dev kapalı gişe
Basketbol Milli Takımımız, Ukrayna'yı 80-67 yenerken Abdi İpekçi Spor Salonu'nu dolduran seyircilerimiz de bir rekora imza attı. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, maç için satışa çıkarılan toplam 9 bin 142 biletin tamamı satıldı.
Tüm Metin

  Gençlerbirliği gitti-geldi
Türkiye Kupası'nda 4.Kademe'ye kalan son takım Gençlerbirliği oldu. Kırmızı-siyahlılar, Iğdır Belediyespor önünde Tarkan'ın golüyle yenik duruma düşmelerine karşın M'Bayo ve Youla'nın golleriyle 2-1'lik sonuca ulaştılar. Bugün saat 13.00'te Beylerbeyi'nde çekilecek kura çekiminde seribaşı sistemi...
Tüm Metin

  Jordan'ın fendi prensini yendi
Michael Jordan ile veliaht adayı Allen Iverson'ın düellosu nefesleri kesti. Washington Wizards, deplasmanda Philadelphia 76'ers'ı 94-87 yenerek sürpriz yaptı. Jordan 30 sayı, 6 ribaund, 7 asist ve 5 top çalmayla bu galibiyetin mimarı olurken Richard Hamilton da 28 sayıyla ona yardımcı oldu.
Tüm Metin

  Ümit yüzünden
Son günlerin parlayan yıldızı İlhan... Aslında yıllar önce G.Birliği'ne geldi ama Metin Türel, "Senden futbolcu olmaz" deyince tekrar Münih'e döndü. O zamanlar, Münih'in bir kasabasında kendisiyle konuşmuştum. Sonra Kuşadası'na gitti, oradan Samsun, derken şimdi de Beşiktaş...
Tüm Metin

  Bülent'in rekoru
Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray, İstanbulspor ile yapacağı karşılaşma için kampa girdi. G.Saray kaptanı Bülent, bugün sarı-kırmızılı formayı 343. kez giyerek, Cüneyt Tanman'ın 342 maçlık rekorunu kıracak. Yeni transferlerden Murat Sözkesen de kadroya alınırken, lisansı yetişmeyen Batista yok.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Milan takımında oynayan Ümit Davala, İtalya Kupası'nda Perugia'ya karşı sergilediği oyunla beğeni topladı. Geçen hafta sonu Parma deplasmanında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Ümit, basın tarafından oldukça sert eleştirilmesine karşın, Perugia'daki oyunundan sonra "Bravo Ümit" yorumları yapıldı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır