kapat
30.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

ÜNLÜLERİ YAKAN BORSA İTİRAFLARI

Fenerli Mecnur'un polise açıkladığı borsa oyunları, Orhan Gencebay'dan M. Ali Erbil'e kadar birçok ünlüyü terletecek. Borsada manipülasyon iddiasıyla tutuklanıp 300 milyar lira kefaletle bırakılan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mecnur Çolak tüm sırlarını polise anlattı: Hangi hisselerin fiyatlarını nasıl şişirdi? Kimlerle işbirliği yaptı? Kimler vurgun yapayım derken battı? İşte Mecnur'un kıyamet koparacak ifadesi: Bu işe 3-4 yıl önce İnfo Menkul Değerler'de yaptırdığım işlemlerle başladım. İlk işimiz Derimod hisselerinin fiyatını artırmak oldu. 10 bin liradan toplayıp 45 bin liraya kadar yükselttik ve sattık. Bu operasyondan bana 10-15 milyar lira civarında bir para verildi. Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe eski kalecisi Engin İpekoğlu ve birkaç ortakla Çemtaş hisselerini 3 binden toplayıp 8 bin liraya yükselttik.
Tüm metin

"Bin Ladin'in nükleer silahı yok"
Usame Bin Ladin ve Taliban'ın "nükleer silaha sahip olmadığı" bildirildi. Taliban'ın eski İslamabad büyükelçisi Abdüsselam Zaif, Lahor`da gazetecilerle konuşurken, "Bin Ladin`de de, Taliban`da da nükleer silah yok. Olsaydı, onları kullanmakta tereddüt etmezlerdi" dedi. Zaif, "Elimizde bırakın nükleer silahı, modern silahlar bile yok.
SON DAKİKA'DA

Gözü yaşlı ağalar!
Türkiye'nin en seçkin işadamı, politikacı ve bürokratlarını biraraya getiren, işadamı Muharrem Eskiyapan'ın başkanlığını yaptığı "Sevgi ve Fikir Grubu" önceki akşam Kaşıbeyaz Tesisleri'nde iftar yemeğinde buluştu. Sakıp Sabancı, Halis Toprak, Zeynel Abidin Erdem, Hüseyin Bayraktar, Bekir Okan...
TÜRKİYE'DE

İnönü'den miras kalan başkan
Bazıları ise köşelerine çekildi. Ama başka bir sahnede rolleri hiç değişmeyenler oldu. 30 hükümetin kurulduğu, 31 çalışma bakanının değiştiği 1965'ten bugüne aynı koltukta oturan sendika başkanı gibi. Siyasetten sivil toplum örgütlerine yenilenmenin konuşulduğu, başkanların birer birer görevlerini...
EKONOMİ'DE

Türkiye her şeyi biliyor
Powell, Ankara ziyareti öncesinde, Amerikan Dışişleri Bakanlığı'nda Anadolu Ajansı'na özel röportaj verdi. ABD Dışişleri Bakanı olarak Türkiye'yi ilk kez ziyaret edeceğini belirten Powell, şunları söyledi: "Dışişleri Bakanı İsmail Cem ile çok iyi, düzenli ilişkilerimiz var.
DÜNYA'DA

Aydın'a Meclis darbesi
Vurgun Operasyonu, Bayındırlık eski Bakanı MHP'li Koray Aydın'ı Yüce Divan tehdidiyle karşı karşıya bıraktı. AKP'nin, Aydın hakkında bakanlığındaki yolsuzluklara göz yumarak görevini kötüye kullandığı iddiasıyla verdiği Meclis Soruşturması önergesi, iktidar partilerinden de gelen destekle kabul edildi.
POLİTİKA'DA

Çok daha önce bırakmalıydım
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, görevi bırakacağının sinyalini verdi: "F.Bahçe maçından sonra sonuca bakmadan geleceğimle ilgili kararlar vereceğim. Aslında çoktan gitmeliydim. Ama Serdar Bilgili'ye yardım etmek için, Beşiktaş'ı sevdiğim için gitmedim. Yılbaşına kadar gidebilirim.
SPOR'DA

En verimli çağımdayım
Fransa'nın tanınmış magazin dergilerinden VSD, Eylül sayısında mankenimiz Aysun Kayacı'ya iki sayfa ayırdı. Aysun, internet üzerinde yapılan Dünya Internet Güzellik Yarışması www.missnetworld.tv'nin de Türkiye adayıydı. Ekim sonunda bitecek yarışmaya tüm dünyadan tıklanan güzeller katılıyordu...
MAGAZİN'DE

Böbrek tümörüne radyo dalgası
Ameliyat olamayan veya ameliyat olmak istemeyen hastalarda ayakta tedavi şeklinde uygulanabilen teknik, röntgen cihazı ve ucu elektrod yüklü bir iğne ile uygulandı. Cleveland Üniversitesi'nde yapılan araştırmada, deneklere, uygulama sırasında hafif teskin edici ilaçlar kullandırıldı.
SAĞLIK'DA

Aşk üçgeninde aradan çekildi
Marmara Koleji öğrencisi İlknur Musluoğlu'nun intiharındaki sır perdesi aralandı. Babasının silahıyla yaşamına son veren 16 yaşındaki genç kızın, veda notunda "Bunun nedenini Hakan'a sorun" diye bahsettiği gencin, Banker Kastelli diye tanınan Cevher Özden'in üvey torunu Hakan Bahadır olduğu belirlendi.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,483,000 1,493,000
MARK 674,000 679,000
EURO 1,321,000 1,327,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır