kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu sözler kriz yaratır
ANAP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu, koalisyonda anlaşmazlık yaratan "Çözüm İçin Yeniden Yapılanma" programını tanıtmak için gittiği İzmir'de bu kez büyük bir krize neden olacak şok sözler sarfetti. Mumcu, ANAP Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte partinin krizden çıkış önerilerini içeren "Çözüm İçin Yeniden Yapılanma" programını dün İzmir'de tanıttı.
Tüm Metin

  Yılmaz'la barajı konuşmamış
Ecevit, dün TBMM'de partisinin ekonomist milletvekilleri ile yaptığı toplantının ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı. ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın önceki gün görüştüğü DYP lideri Tansu Çiller'e "Başbakan seçim barajının yüzde 7-8'e düşürülmesini istiyor" dediği haberlerinin hatırlatılması üzerine Ecevit, şu yanıtı verdi: "Hayır, ben kesinlikle bu konuda herhangi bir şey söylemedim.
Tüm Metin

  Saadet'te saatler Erbakan'a ayarlandı
23 Temmuz 2003'te yapılacak büyük kongrede, Recai Kutan genel başkanlık görevinden ayrılarak emaneti Erbakan'a devredecek. Anayasa Mahkemesi'nin RP'nin kapatılmasına sebep olduğu için Erbakan'a getirdiği 5 yıllık siyasi yasağın süresi 22 Şubat 2003'te doluyor.
Tüm Metin

  İlhan'dan başka futbolcu var mı?
KKTC'nin kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılan Bahçeli, gazetecilerle sohbet etti. Bahçeli gazetecilerin, "Milli Takım'ın başarısını nasıl buldunuz?" sorusuna, "Milli Takım'ın başarısı kriz ortamında hepimizi mutlu etti. Millete moral verdi. Dünya Kupası'nda başarı kazanacaklar" diye yanıt verdi.
Tüm Metin

  Bahçenize sarkan elma sizin olacak
Vefasız çocuklara karşı anne ve babaların korunması amacıyla yapılan değişikliğe göre, eşi ölen kadın ya da erkek, kendisine düşen miras payı karşılığında, mirastan öncelikle eşiyle yıllarca beraber yaşadığı evi veya ortak kullandıkları eşyaları isteyebilecek.
Tüm Metin

  Bakan Türk: Apo İmralı'da kalacak
Bafra ilçesinde açılış törenlerine katılan Türk, gazetecilerin Öcalan'ın İmralı Cezaevi'nden nakledilip nakledilmeyeceği konusundaki sorusu üzerine "Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'nda bulunması güvenlik nedeniyledir. Bu konudaki koşullarda bir değişiklik olmadıkça başka yere nakli söz konusu değildir'' dedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   83
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   20
BOŞ   10
TOPLAM   550
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır