kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Favori Türkiye
Tam 48 yıl sonra Dünya Kupası finallerine katılıyoruz. Bu rüyanın gerçekleşmesi için koskoca bir ömür tükettik. Rötarlı da olsa Avusturya'yı iki maçta da yenip spor tarihimizde yeni çağ açtık. Ülke olarak mutluyuz, gururluyuz.
Tüm Metin

  Talip değilim
Milan yönetimi tarafından görevine son verildikten sonra kamuoyunda adı Milli Takım Teknik Direktörlüğü için geçen Fatih Terim, dün bir yazılı açıklama yaparak, tartışmalara nokta koydu. Tecrübeli teknik adam, açıklamasında şunları söyledi:
Tüm Metin

  Daum çıktı,böyle oldu
Milli maç arasını iyi değerlendiren Beşiktaş, soğukkanlı çıktığı Antalya deplasmanında 4'lük şov yaptı. Daum takımını 4-4-2'yle sahaya sürdü. İki takım da kontrollu oynayınca ilk 45 dakika boyunca temposu düşük bir futbol ortaya çıktı. 2. dakikada Şenol'un, 6'da Baya'nın şutları sonuçsuz kaldı.
Tüm Metin

  Ya sen git ya ben!
38. dakikada Atilla Birlik'e sert giren Beşiktaşlı İbrahim, sarı kartla cezalandırıldı. Çimen'in daha önceki kararlarını da beğenmeyen Daum, öfkeyle yerinden fırlayıp kenardan hakeme İngilizce "Topa vurdu topa" diye bağırdı.
Tüm Metin

  Rapajç şoku
Sakatlıklar Fenerbahçe'nin yakasını bırakmıyor. Revivo ve Ogün'ün uzun süreli takımdan ayrı kalmasının ardından, sarı-lacivertlilerin Hırvat futbolcusu Rapajç de ciddi şekilde sakatlandı. Hırvatistan Milli Takımı'nın Güney Kore ile oynadığı karşılaşmada ülkesinin formasını giyen ve bu maçta sakatlanan Rapajç'in ilk muayenesinin ardından en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Tüm Metin

  Nasılsa Altay yabancı değil
F.Bahçe'nin Türkiye Kupası'nda Altay ile eşleştiğini antrenmanda öğrenen teknik direktör Mustafa Denizli iddialı konuştu. Altay maçının kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirten tecrübeli hoca, "Bu sene Türkiye Kupası'na anlamlı bir başlangıç yapacağız.
Tüm Metin

  En kötü kura G.Saray'a
Türkiye Kupası'nda 3. tur kuraları dün çekildi. 18 1.Lig ekibiyle, 2. turdan gelen 14 takımın yer aldığı kura çekiminde, geçen sezonu 1-15. sırada bitiren takımlar seribaşı oldular. Kurada, geçen sezonun kupa şampiyonu G.Birliği, Iğdır Belediyespor ile eşleşti.
Tüm Metin

  Kıskananlar çatlasın
İlk olarak eşi Semra ve kızı Ayça ile hasret gideren tecrübeli teknik adamı karşılayan 300 kişi "Kıskananlar çatlasın" diye tempo tuttu. Havalanındaki grubun Şenol Güneş'i eleştiren Kazım Kanat aleyhinde tezahürat yapması üzerine tecrübeli hoca sevenlerini sakinleştirip, "Bizim kavgamız bu tür insanlarla değil.
Tüm Metin

  Batista artık G.Saraylı
G.Saray, peşinde olduğu Batista'nın işini bitirdi ve imza için gün saymaya başladı. Sarı-kırmızılı kulübün Brezilyalı orta saha oyuncusuna en geç salı günü imza attıracağı bildirildi. Bu gecikmenin sebebi ise Antep'in, Batista'yı A.Gücü deplasmanında da oynatıp ondan sonra göndermek istemesi...
Tüm Metin

  Erzurum kötü oldu
Lucescu, Türkiye Kupası'nda Erzurum'la eşleşmekten memnun değil... Zaten yoğun programları olduğunu söyleyen Romen hoca, "Roma ile Barcelona maçları arasında Erzurum deplasmanı da nerden çıktı? Futbolcuları motive etmek çok zor olacak. Şanssız kura çektik.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
CSKA Moskova'da forma giyen Mirsad, Avrupa Ligi'nde 'En Değerli Oyuncu' sıralamasında 1 numaraya yükseldi. Milli basketbolcu, toplam 164 puanla, ilk 5 haftanın lideri Skipper Bologna'nın Sloven asıllı İtalyan pivotu Gregor Fucka'yı geride bırakmayı başardı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır