kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Çevreyle iletişiminizin güçleneceği ve eğitimle ilgili girişimlerinizden sonuç alabileceğiniz bir gündesiniz Yay burcunda bulunan ay kültürel konuları ve seyahat fırsatlarını gündeme getirebilir.Her konuda meraklı ve faal olabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda kendinizi zinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz . Bu gün iş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğniz arkadaşlarınızla maddi konularda fikir alışverişinde bulunabilir, birlikte yatırım planları kurabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinizi oldukça enerjik hissetmenize rağmen, vucudunuzda hassasiyet gözleyebileceğiniz bir gündesiniz. Karşıt burcunuzda bulunan Ayın burcunuzdaki Jüpiterle gerilimli açısı ikili ilişkilerinizden yenilikler bekleyebileceğinizi belirtiyor


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yöneticiniz Ayın Plutoyla birleşeceği bu gün içe dönüş yaşayabileceğiniz ve medidasyon konularına ağırlık verebileceğiniz ve gözleniyor.. Sevdiklerinizden size yardımcı olmalarını isteyebilir birlikte günlük işlerinizi düzenleme fırsatı bulabilirsiniz...


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün evinizde yapmanız gereken işlerle uğraşabilir, ailenizle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Yay burcunda ve Plutoyla birleşen Aydan aşk ve eğlence konusunda yenileyici ve rahatlatıcı etkiler alabileceksiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ortaklarınız veya işbirliğinde bulunduğunuz kimselerle yakın çevrenize kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gündesiniz.. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir. Bu gün işi yerinizde rahat hareket edebileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir.. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz ve kısa yolculuklar gündeme gelerek sizi aktiviteye zorlayabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzdaki Merkürün Marsla sert etkileşimi nedeniyle kendinizi ifade etme isteğiniz oldukça yüksek ve kişiliğinizin sivri yönleri ile dikkat çekiyorsunuz.. Yay burcunda bulunan Ay enerjinizi maddi konulara yönlendirmenize yol açabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Burcunuzdaki Ay toplumda kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekmenizi güçlendiririyor. Bu gün kendinizle fazlasıyla ilgilenebilir ve girişimler konusunda hassas olabilirsiniz Burcunuzdaki yaratıcı düşüncelerinizle ilgi çekebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ortak paylaşımlarınızda ve grup çalışmalarınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Yay burcunda Plutoyla birleşen Ay bilinçaltı huzursuzluklarınzı arttırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden açık olmaya çalışın.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Merkürün burcunuzdaki Marsı sert etkileyeceği bu gün tartışmalara meyilliolabilirsiniz.Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanmak elinizde. Ayın Plutoyla birleşmesi grup çalışmalarında bir aşkı gündeme getirebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yaydaki Ayın Plutoyla birleşeceği bu gün iş yaşamınızda beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ticari ilişkilerinizden ve spekülatif konulardan kazançlı çıkmanız mümkün. Mesleki yaşantınızda girişim yapma isteğinizin yoğun olabililir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır