kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  "El Kaide'nin ikinci adamı öldü" iddiası
El Kaide'nin askeri komutanı Muhammed Atıf'ın öldürülmesiyle ilgili iddiayı ilk olarak CBS Televizyonu ortaya attı. Haberi ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) yetkililerine dayandıran muhabir David Martin'e göre, Atıf Amerikan komandoları tarafından dün sabah saatlerinde öldürülmüştü.
Tüm Metin

  Pakistan'a mı kaçtılar?
Kuzey İttifakı askerlerinin Perşembe gecesi Taliban ve El Kaide terör örgütünün üst düzey yetkililerini sağ olarak ele geçirdikleri gelen haberler arasında. Hangi kentte yakalandıkları açıklanmayan üst düzey yetkililerinin Suudi terörist Usame bin Ladin ve Taliban lideri Molla Ömer'in yeri hakkında önemli bilgiler verecekleri ifade edildi.
Tüm Metin

  İşte nefretin fotoğrafı
Kuzey İttifakı'nın kenti ele geçirmesinin ardından kentte kalan 4 Taliban askeri kaçmak için bir araba kaçırmak istedi. Amaçları kentin güneyine, Kandahar'a doğru gitmekti. Ancak Kuzey İttifakı askerleri hızlı davrandı ve 4 Taliban'ı öldürdü. Ancak İttifak askerleri giderken, Afganlılar'ın nefreti durulmadı.
Tüm Metin

  Mavi Bereliler gidecek
Afganistan'da güvenliği ve kurulacak yeni hükümetin geçişini sağlamak için bölgeye uluslararası Barış Gücü askerleri göndermek için hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda Türkiye'den Mavi Bereliler'in Afganistan'a gidebileceği belirtiliyor.
Tüm Metin

  İngiliz polisi böyle yakalar
İngiltere'de 33 yıl önce işlenen korkunç bir cinayet, gelişen teknoloji ve zehir hafiyeler sayesinde çözüldü. 1968 yılında okuldan eve dönerken tecavüz edilip öldürülen 14 yaşındaki Roy'un katili, alkollü araç kullanırken tesadüfen yakalanarak yakayı ele verdi.
Tüm Metin

  Bu alışveriş Baba Bush'u kızdıracak
Barbara Bush'un satın aldığı kıyafetlerin toplamının 10 bin dolar civarında olduğu kaydedildi. 21 yaşındaki Barbara'nın ''bu kıyafetleri Beyaz Saray'da giyip giyemeyeceği'' sorusunu yanıtlayan desinatör Richie Rich, ''Kıyafetlerimizin bazıları seksi görünüşlü ve fazla iddialı ama sanırım giyer.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Washington Post gazetesine göre Afganistan'ın geleceği konusunda çalışmalarını sürdüren diplomat ve askeri uzmanlar, başkent Kabil'e Türkiye önderliğinde ulaslararası Barış Gücü konuşlandırılmasına karar verdi. 2 havaalanı ise İngiliz ve Fransızlar tarafından kontrol edilecek.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır