kapat
10.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Podyumlar ona kaldı

Deniz Akkaya'dan boşalan 'top model' koltuğuna 1.83'lük Güzide Duran kuruldu. Ooh my god!
Birkaç hafta önce Deniz Akkaya, modacı Cengiz Abazoğlu'nun defilesiyle podyumlara veda edeceğini açıkladığında, akla iki soru geldi. Birincisi "Söylediği gibi gerçekten bu son defilesi mi olacak?", ikincisi "Yerine kim geçecek?"

Akkaya'nın kararı kesindi... Abazoğlu'nun kırmızı transparan elbisesi içinde son kez salındı, dolu dolu gözleriyle etrafa 'sizi özleyeceğim' bakışı fırlattı. Bu arada modacılar ve medya yeni top modeli çoktan yaratmıştı: Güzide Duran.

Boyu 1.83, bacak boyu 1.21 metre olan Mersinli manken Güzide Duran son zamanların en gözde ismi. Beş yıl önce "Best Model" seçilen Duran, Şamdan dergisine yükselişini anlattı:

SEKSİ DEĞİL, FARKLI
"Son bir yılda yıldızım parladı ama bu çıkışın İtalyan şarkıcı Eros Ramazotti ile anılmamla alakası yok. Sadece olgunlaştım. 16 yaşında değil, 21 yaşındayım, fiziğim oturdu."

İtalyan modacı Valentino'nun kendisini çok beğendiğini "Ooh my god" (Aman Tanrım!..) dediğini her fırsatta söyleyen Duran birçok mankenden farklı olduğuna inanıyor: "Boyum, yüz hatlarım meslektaşlarımdan çok farklı. Ama kendimi seksi değil, değişik buluyorum."

Güzide Duran "Şu an modellikte zirveye gidiyorum" diyor, kariyerini gelen tekliflere göre şekillendireceğini söylüyor. Planlarında Paris'te podyuma çıkmak, oyunculuk, evlilik, çoluk çocuk var. Duran üç aydan beri İlker İnanoğlu ile birlikte.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır