kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 
Trabzon'un sudan ucuza aldığı 3 Brezilyalı futbolcuyla trilyonlar değerindeki Beşiktaş'ı evinde devirmesi, Türkiye'ye parmak ısırttı
3'üncü lig oyuncuları
Marcio Jarro, Robson Da Silva, Marco Aurelio... Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, Brezilya' üçüncü liginde oynayan bu üç genci 30'ar bin dolar transfer ücreti, 1200 dolar aylık ve maç başına 1000 dolar primle aldı.
Yıldızları söndürdüler
Futbol otoritelerinin "Bunlardan oyuncu olmaz" dediği 3 Brezilyalı, İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi attı. Her birine en az 1 trilyon ödenen Yasin, Baya, Ahmet Yıldırım, Ahmet Dursun gibi yıldızlar, 3 Brezilyalı karşısında çaresiz kaldı.
Paradan önce inanç
Şimdi Türkiye, "Büyük düşünmek pahalı düşünmek değildir" diyen Özkan Sümer ile "Biz top oynar, gol atarız, başka bir şey bilmeyiz" diyen 3 isimsiz Brezilyalı'yı alkışlıyor. SABAH spor yazarı Erman Toroğlu ise şu çarpıcı tespiti yapıyor: "Trabzonspor, havalı yöneticilere okkalı bir tokat attı."


Ağır iddia
Akkise Belediye Başkanı, "Olaylar, karakol komutanı başçavuş 'Ateş aç' emri verince çığrından çıktı" dedi Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise beldesinde 1 kişinin ölümü, 4'ü ağır 21 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan jandarma baskını çok yönlü soruşturuluyor.

Anadolu'nun tepkisi azaldı
Ecevit, DSP'li milletvekillerinin yurt gezilerinden iyimser izlenimlerle döndüğünü bildirdi ve şu tabloyu çizdi: "Köylümüz, çiftçimiz geleceğe umutla bakıyor. Özellikle kırsal alanda sıkıntı yok. Son aylarda toplumdan gelen tepkiler hayli azaldı."

Bakanlık için yabancı dil şart değil
Turizm Bakanı Mustafa Taşar, "Yabancı dil bilmeyen bu görevi yürütebilir mi" sorusuna ilginç bir cevap verdi: "Böyle mantık olmaz. O zaman bütün İngilizce hocalarını bakan yapalım."

Japon bakan cezayı kesti 1 ay maaş yok
"Başbakan ile tartışıp krize yol açtım" diyerek kendini cezalandırmaya karar veren Japonya Dışişleri Bakanı Makiko Tanaka dün cezasını açıkladı: 1400 dolar olan bir aylık maaşını almayacağım.

Şeytan internette dolaşıyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı "Satanizm Raporu"nda, bu "Şeytan dini"nin yayılmasına neden olarak internet gösterildi ve şöyle denildi: "Gençler internetten şeytanla sohbet ediyor. "

Ayçekirdeği krizin ilacı
Ekonomik kriz çekirdek tüketimini patlattı. İstanbul'daki satışlar 5 bin tondan 10 bin tona çıktı. Psikologlar hırsla çekirdek çitleyenlerin, kaygıdan uzaklaştığını söylüyor: "Diazem ya da Zanax almış gibi oluyorsunuz.

Mahsun'a Bingöl şoku
Mahsun Kırmızıgül doğup büyüdüğü Diyarbakır'dan sonra baba ocağı Bingöl'ü de unutmadı. Masraflarını cebinden karşıladığı konserinde halk Kırmızıgül'ü bağrına bastı. Kentin ileri gelenleri ise ortada görünmedi.

GÜNÜN İÇİNDEN

Minibüsle kaçırdılar
İnternet çılgını her şeyini sattı
Türk icadı şeffaf askı
Yarım şoför!
5 hayatı kurtardı

POLİTİKA

Gökalp: Lale Devri sonuçlarını yaşıyoruz
Yılmaz'dan yalancı şahitlik
Çiller: İktidara gelince mali afla işe başlayacağız

EKONOMİ

7 Eleven'ın sahibi Opet
Astra'nın 2002 modeli Van'da
Yoksulluk sınırı 797 milyon
Atık borsası para basıyor

SPOR

Yaz gülleri Kadiköy"de
Keller uçtu gitti
Göz Göz coştu
Düellonun galibi yok
Muhteşem prova
Cimbom'da mini zirve


banner

Dolar
Mark
Altın
Euro
Borsa
1.395.000
637.000
83.600.000
1.247.409
9.400

Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Bursa
D.Bakır
Edirne
24/33
17/25
22/31
21/30
21/29
24/41
23/34
Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Trabzon
Van
11/34
26/31
26/28
25/30
23/29
26/28
17/32


Milli Piyango
Sayisal Loto

1-11-21-27-46-48


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır