kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Cimbom'da mini zirve


Cansun, Lucescu ve Aziz Üstel, önceki gece saat 03.30'a kadar G.Saray'ı konuştu. Jardel'in transferi için ibre Monaco'ya yöneldi
Galatasaray Başkanı Mehmet Cansun, önceki gece teknik direktör Mircea Lucescu ve yönetici Aziz Üstel'i İstinye'deki villasında konuk ederek, sarı-kırmızılı takımla ilgili mini bir zirve yaptı. Saat 03.30'a kadar süren yemekli toplantıda Lucescu'nun takımla ilgili planlarını anlattığı, Jardel konusunun ve transferlerin görüşüldüğü öğrenildi.

Urzaiz gelemiyor
Cansun, görüşmede, sarı-kırmızılı takımın talip olduğu İsmael Urzaiz'in kendisine bir faks gönderdiğini belirterek, İspanyol futbolcunun açıklamalarını gösterdi. Urzaiz'in Cansun'a gönderdiği faksta, G.Saray'a gelmek istemesine karşın eşinin ağır bir hamilelik geçirdiğini ve uçak yolculuğu yapamayacağını, kendisinin de bu durumda İstanbul'a gelemeyeceğini belirterek özür dilediği öğrenildi.

Jardel bilmecesi
Zirvede Jardel konusu da masaya yatırıldı. G.Saray'daki durumu tam bir bilmeceye dönen Brezilyalı futbolcu için şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşamayan sarı-kırmızılılar, bu olayın takıma olumsuz yansımaması için kolları sıvadı. Öte yandan dün G.Antep'e giden Başkan Mehmet Cansun, "G.Antep'i yenerek lige 3 puanla başlamak istiyoruz. G.Saray her zaman olduğu gibi üç kulvarda da iddialı ve bunu bugün tekrar göstereceğiz" diye konuştu.

GÖKMEN ÖZDEMİR

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır