kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Maddi bakımdan rahat hareket edeceğiniz bugün tüketime eğilim gösterebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebileceğinden kolayca aşırıya kaçabilirsiniz. Uygun yatırımlarla kazanç sağlayabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın Güneş ve Merkür'le sert etkileşimi bugün zaman zaman keskin yaklaşımlar göstermenize neden olabilir. Yine de yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Bugün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedeceksiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün meslek yaşamınızda iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Ay'ın ve Uranüs'ün Merkür'le sert etkileşimi, yanılma riskinizi artırabilir. Otoritelerden destek görüşünüz motivasyonunuzu artırabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün Boğa'daki Ay'ın açıları enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülkelere ve ortamlara ilgi duyabilir bu amaçla seyahatler planlayabilirsiniz. Eğitim konuları ağırlık kazanıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, eşinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Ortaklaşa çalışmalardan ve yatırımlardan kâr elde edebileceğiniz görülüyor. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay, eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebileceğinize işaret ediyor. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayıp, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün işlerinize ekstra özen göstereceksiniz. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz güçlü ve onlardan destek görüyorsunuz. Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı artırırken, kendinizi sağlık bakımından formda hissedebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Boğa'daki Ay'dan çok rahat etkiler alacağınız bugün, enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanacağınız konulara yönlendirebilirsiniz. Eğlenceli toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde. Sevgide her zamankinden daha başarılısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Uranüs'ün Ay'la ve Merkür'le yaptığı sert açı yaşadığınız yerle ilgili huzursuzlukları ortaya çıkartabilir. Aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Evinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Araştırmaya, öğrenmeye ve haberleşmeye çok önem verebileceğiniz hareketli bir gün. Çıkabileceğiniz yolculuklarda bilgilerinizi artırma fırsatları bulabilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır