kapat

04.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Atel
GÜNGÖR MENGİ
2000 dönemeci
Yeni yıl bütçesi, bir ekonomik kurtuluş savaşı vermenin ve yüklediği fedakârlıklara hazır olmanın gereğini ihbar ediyor. Türkiye, yıllardan beri yüzleşmeyi reddettiği acı gerçekle nihayet karşı karşıya..

ÇETİN ALTAN
Politika tenisinde çürük raketlerden yeni raketlere doğru...
Önce yine bir soru:- Medya gerçekten istese Susurluk rezaletinin iç yüzünü tüm ayrıntılarıyla ortaya dökebilir miydi, dökemez miydi?

CAN ATAKLI
Oldu mu sayın Cumhurbaşkanım?
Ecevit bir genelge yayınlamıştı. Söylediği şuydu: "Ülkemiz bir deprem felâketi geçirdi, pekçok insanımızı kaybettik, daha fazlası da çaresizlik içinde. Bu nedenle Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl sade törenlerle kutlayacağız."

CENGİZ ÇANDAR
RP'den FP'ye; Libya'dan ABD'ye...
Recai Kutan başkanlığında ileri gelen FP'lilerin Amerika temaslarının, orta ve uzun vadede, gerek Türk siyasi hayatının bünyesi ve gerekse Amerikan (bu arada Yahudi-Amerikan) siyasi çevreler açısından dikkate değer sonuçlar yaratabileceğine daha önce dikkat çekmiştik.

TAYFUN DEVECİOĞLU
11 soruda 11. madde krizi
Cezaevindekiler ve yakınları dışında kamuoyundan hiç bir destek görmeyen vetolu Af Yasası, şimdiye kadar beklenmedik bir uyum içinde çalışan koalisyon hükümetini ciddi şekilde sarsıyor. Krizin çıkış noktası Bahçelievler katliamı sanıklarından Haluk Kırcı'yı da ilgilendiren suçların af kapsamına alınıp alınmaması konusundaki tartışmalar.

NECATİ DOĞRU
Rahşan Hanım rest dedi Bahçeli Bey ise bop!
İstanbul'da Üsküdar da gezer iken bekar lokantasında bir kase çorbayı 9 parça ekmekle yiyen adam gördüm.
Biliyorum ayıptır...

YAVUZ DONAT
Hükümete rahat battı
Mesut Yılmaz'a "Siz arabulucu musunuz?" diye sorduk... Örneğin af konusunda... Hükümet içindeki uyumda... Ecevit ile Bahçeli arasında...

SELAHATTİN DUMAN
El muzaffer, el daim..
Uzun sayılabilecek meslek hayatımda bugüne kadar bir tek Ahmet Vardar ile başa çıkamadım.. Mesleki veya kişisel, girdiğim bütün rekabetleri kaybettim.. Eşin dostun önünde yaptığımız tartışmaların bir tekinden bile galip çıkamadım..

CAN DÜNDAR
Atina treninde ölümüne takip
ASALA'NIN kaderi 15 Temmuz 1983 günü değişti. O gün Paris Orly havaalanında bombalı bir saldırı düzenlediler. 2'si Türk 6 kişi öldü. 63 kişi de yaralandı.

GÜLAY GÖKTÜRK
"Karma toplum"
Akit Gazetesi'nde yayınlanan bir yazı dizisine göre, Almanya'da Bayern Kültür Bakanlığı tarafından yapılan bazı araştırmalar, karma eğitimin kız öğrencilere yarardan çok zarar getirdiğini ortaya koymaktaymış.

ALİ KIRCA
Göz boyama teknikleri
David Copperfield Türkiye'ye geliyor... Duvar ilanlarındaki slogan çok çarpıcı:"Bunu da mı görecektik?"

ZÜLFÜ LİVANELİ
Koyun muyuz, yurttaş mı?
Normal bir ülkede bir politikacı için en büyük bahtsızlık, halkın sesini duyamamaktır. Seçmen kitlesinin eğilimlerini sezme yeteneğini yitiren politikacı derhal tasfiye edilir.Çünkü mesleğinin temel ilkesine aykırı davranmaktadır.

RAUF TAMER
Ne bitmez şey
Biz hâlâ nerdeyiz? Mumcu'nun ailesi, hükümetlerden sadece nasihat alıyor... Hangi kapıyı çalsa, boşuna uğraşmayın anlamında tuhaf uyarılar...

HINCAL ULUÇ
Beşiktaş'ta perde arkası..
Beşiktaş'ın perde önü konusunda fazla kaygım yok.. Elde genç bir kadro, genç de bir hoca olunca doğal karşılanması ve hoşgörü ile bakılması gereken yanlışlara rağmen, yolunda yürüyor. Bugün titrek görünen adımlar yakın gelecekte "Emin Adımlar"a dönüşecekler. Tünelin ucu göründü. Beşiktaş'ın geleceği aydınlık.

YAZARLAR E-POSTA LİSTESİ

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır