Malzemeleri
* 4 yumurta
* 1 bardak şeker
* 1 litre süt
* 1 çay fincanı un
* 2 su bardağı buharda pişirilmiş ve ezilmiş balkabağı
* 1 tatlı kaşığı tarçın
* 1 portakal kabuğu rende
* 1 paket vanilya
* 1 kutu krema
Yapılışı
1. Yumurta ve şekeri mikserle çırp.
2. Süt ve unu ekle tekrar çırp.
3. Ocakta koyulaşana kadar karıştırarak pişir. (karışım bol topaklı olabilir) 4. Balkabağı, tarçın, portakal kabuğu rendesi ve vanilyayı ekle ve karıştır.
5 Pürüzsüz hale gelene dek çırp.
6. Kremayı ekle ve karıştır.
7. Kaselere paylaştır.
Sosu için
* 1 bardak şeker
* 1 bardak ceviz
* 1 paket Eti Burçak (bulgur kıvamında dövülmüş)
1. Şekeri teflon tavada karamel yap.
2. Cevizleri ekle ve karamelle çabucak karıştır.
3. Soğuyunca havanla döverek bezelye büyüklüğünde parçala.
4. Pudingin üstüne dövülmüş Eti Burçak'la beraber eşit şekilde serpiştir.
Yayın tarihi: 21 Şubat 2009, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/02/21/ct/haber,52D068B7ACC04103848106A2F877EB3B.html
Tüm hakları saklıdır.