kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Son günlerde en çok konuşulan iki erkek!

ECE KOÇAL
12.12.2008
En popüler dönemlerini yaşıyorlar. Herkes onlar hakkında konuşuyor; kimi seviyor kimi eleştiriyor... İsimleri artık o kadar çok zikrediliyor ki, sanki birer sinema filmi kahramanı değiller. Onlar artık içimizden biri... A.R.O.G'un Arif'i ile Issız Adam'ın Alper'ini karşılaştırdık. Gördük ki, birbirlerine benzeyen özellikleri var ama genel hatlarıyla birbirlerinden çok farklı kişilikler.....
ALPER
Kişisel özellikleri
İç huzuru yok; taşralı geçmişinden utanıyor. Gündüz ve gece iki farklı karaktere bürünüyor. Gündüz restoran sahibi ideal erkek, gece seks düşkünü.

Sosyal statüleri
Babasının parasıyla hayalindeki mesleği yapma imkânı bulmuş. Çok çalışmış, başarılı olmuş. İyi bir evde yaşıyor, iyi bir otomobili var. 'Bohem' diyebiliriz...

Değişikliklere karşı dirençleri
Alışmış olduğu düzenin bozulması onu dehşete düşürüyor. Örneğin, yalnız başına yatmaya alışık ve bu yüzden Ada'yla birlikte uyumakta zorluk çekiyor.

Kadınlarla ilişkileri
Bağlanmaktan korkuyor. Hayatının kadınından bile kaçıyor. Klişe cümlelerle kadınları tavlayamayacağını öğrenememiş. Onun için eşcinsel diyenler var.

Cinselliğe bakış açıları
Belki de tek ortak noktaları bu! O bir sınır tanımaz. Grup sekse "Evet," diyor ama kuralı var: "Altta olmam." Lakin işin içine illa bir para mevzusu katıyor.

Romantizme giden yol
Gönül almak gerektiğinde gece yarısı da olsa, bir buket çiçekle kadının kapısına dayanmanın her zaman etkili olduğunu biliyor.

Müzik zevkleri
45'lik tutkunu. Nadir bulunan bir plak, onun için servet değerinde. Dinlerken kendinden geçiyor. Nil Burak, Hümeyra, Semiramis Pekkan favorileri.

Kültür-sanat merakları
Sinema onun için çocukların eğlenmesi amacıyla icad edilmiş bir rüya! Ha bu arada Ada'ya yazıyor ama kızın entelektüel bilgisi karşında, onunki koca bir balon. Thomas Hardy'nin Çılgın Kalabalıktan Uzak kitabını bile bilmiyor.

Giyim tarzları
Dikkat çekici bir tarzı olduğu söylenemez. Jean üzeri düz renk gömlek veya tişört giymeyi tercih ediyor.

Sporla ilişkileri
Sevişmek dışında bir sportif faaliyetini görmedik. Ama vücudu Feriştah'a iç çektirecek kadar 'edeleli'. Tahminimiz fitness yaptığı yönünde...

Kim daha iyi bir aşçı?
İşi bu! Ama bir havuçlu-tarçınlı kek tarifi için yıllarca süründürebilir. Hâlâ o tarifi istersiniz; çünkü tadı damağınızdadır... İtalyan mutfağına düşkünlüğü var ama zeytinyağlı sarmaya ve onu afiyetle yemek isteyene hiç saygısı yok.

Arkadaş çevreleri
Eee kardeşim kim seninle arkadaşlık kurar. PlayStation olayın yok, futbolu sevmezsin, sinemaya gitmezsin, senle bir tek yemek muhabbeti yapılır.

Teknolojiyle ilişkileri
Teknolojiyi yakından takip ettiğini iPhone kullanmasından anlıyoruz. Lakin bu alet sadece mesajlaşma işlevi görmüyor! Biri Alper'e bunu söylesin.

Konuşma tarzları
Amerikan sit-com kahramanları gibi kesik kesik konuşuyor.

Siyasi tavırları
Tipik bir beyaz Türk. Apolitik bir adam aynı zamanda. Aklı fikri kadınlarda.
Belki de bu yüzden memleket meselelerine pek kafayı yormuyor.

Ev dekorasyonu
IKEA tutkunu. Yatak odasından mutfağına kadar evin her yeri pek bir minimalist. Öyle ki küçücük bir toka bile bu dekorasyonda göze çarpıyor.

Tiryakilik ölçütleri
Belli ki rakıyı alaturka buluyor; mesai bitiminde mutlaka bir kadeh kırmızı şarap içiyor. Mutlu olunca da hüzünlü olunca da...