Yoğurt, peynir, kabartma tozu, margarin ve limon suyu karıştırılır. Un ilave edilerek, ele yapışmayacak hamur yapılır. 1 saat buzdolabında bekletilir. Ceviz büyüklüğünde koparılıp, yuvarlanır. Üzerine yumurta sarısı sürülüp, önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirilir.
MALZEMELER 4 kişilik* 1 çay bardağı yoğurt
* 1 kibrit kutusu kadar peynir
* 1 çay kaşığı kabartma tozu
* 2 çay bardağı margarin eritilmiş
* 2 damla limon
* Aldığı kadar un
* 1 adet yumurtanın sarısı
Yayın tarihi: 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/11/gny/haber,9CEEC7646AAC45F28AEC20D95C338504.html
Tüm hakları saklıdır.