kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Çilekli parfe

Krem şanti sütle çırpılır, içine bezeler ve kakaolu bisküvi ufalanır. Sonra karışımın içine çilek ve ceviz konur, karıştırılır. Bir kalıba naylon yayılır. Karışım içine bastırılarak yerleştirilir. Buzlukta bir gece bekletilir. İstenirse çikolatalı sosla servis yapılır.

MALZEMELER 4 kişilik
* 1 kutu kremşanti

* 1 su bardağı süt

* 2 paket beze

* 6 adet kakaolu bisküvi

* 2 çorba kaşığı ceviz

* 1 su bardağı iri doğranmış çilek