kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Emine Akkaya

Öldürdü testereyle parçaladı

İsmet ACAR / SABAH
Bilecik'te 5 ay önce kaybolan 22 yaşındaki genç kızın kendisini hamile bırakan sabıkalı halasının oğlu tarafından vahşice öldürüldüğü belirlendi..
Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki bir kuaförde çalışan ve halen askerde bulunan bir gençle nişanlı olan Emine Akkaya'dan (22) 13 Eylül günü evden çıkmasının ardından haber alınamadı. Aradan aylar geçmesine rağmen araştırmalarını sürdüren polis, genç kızın halasının oğlu olan 30 yaşındaki Sadık Batmaz'la duygusal bir ilişki yaşadığını öğrendi. Yapılan incelemede Batmaz'ın 1994 yılında Bozüyük'te bir kişiyi öldürdüğü ve 2001 yılında Cezaların Ertelenmesi Yasası'ndan yararlanarak tahliye olduğu belirlendi. Bunun üzerine polis takibe aldığı Batmaz'ın şüpheli hareketlerini de tespit edince, 3 gün önce savcılıktan izin alarak Tekke Mahallesi'ndeki evde arama yaptı. Evin bodrumunda bir kadına ait saç telleri ve bazı kalıntılarla bir insanın sığabileceği büyüklükte çukur ile ahşap sapı kanlı testere bulundu.

ÇÖPLÜĞE ATTI
Polis, hemen Sadık Batmaz'ı gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Batmaz, genç kızı öldürdükten sonra evinin bodrumuna gömdüğünü, ancak kâbuslar görmeye başlayınca cesedi çıkarıp testereyle parçalayarak çöplüğe attığını itiraf etti. Polis bodrumda cani kuzenin genç kızı parçaladığı kanlı testereyi ve gömdüğü çukuru da buldu.
Haberin fotoğrafları