kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Başkan Uysal
'Kumaya destek kararı şakaydı'
Sadi NERGİZDAL / MERKEZ
Çıplaklı beldesinde belediyenin "kuma alacak erkeklere destek" kararı tepki yarattı. Belediye 'şaka' dedi, kaymakam soruşturma açtırdı..
Alanya'nın Çıplaklı Belde Belediyesi Meclis Toplantısı'nda "Kuma alacak erkeklere destek olma" kararı alındığı iddiasını içeren haberlerin bazı gazete ve televizyonlarda yayınlanması üzerine Kaymakam Hulusi Doğan, soruşturma başlattı. Belediyeden konu hakkında bilgi isteyen kaymakam, Belediye Meclisi'nin söz konusu tarihte aldığı kararlarla ilgili tutanakları istedi. AKP'li Çıplaklı Belediye Başkanı Hasan Uysal ise kendi aralarında şaka yaptıklarını ancak gazetecilerin yanlış anlayıp, yalan haber yaptıklarını söyledi.

"BÖYLE BİR KARAR ALINMADI"
Çıplaklı Belediye Başkanı Hasan Uysal, "Belediye Meclis Toplantısı bittikten sonra bir Meclis üyemiz eşi felç olan bir başka arkadaşımızın çok zor durumda olduğunu, eşine bakarken zorlandığını ve ona yardım etmemiz gerektiğini söyledi. Bir şaka yaptık, gerçek gibi gösterildi. Biz kumaya onay da destek de vermedik. Yapılan haber tamamen asparagas. Meclis karar defterinde kuma ile ilgili bir karar yok" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları