kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Musalla taşına taşıyamadılar
Aşırı kilolaları nedeniyle yaklaşık 10 yıldır yatalak olarak yaşayan ve birkaç gün önce ayağını kırdığı için itfaiyenin 3 saatlik operasyonuyla Şirinevler'deki evinden çıkartılan 60 yaşındaki Hacer Şenis Pak, tedavi gördüğü hastanede öldü. 350 kiloluk Şenis Pak, akciğer embolisi nedeniyle hayatını kaybetti.
Tüm Metin

  Lara satanist değildi
Üç gün önce Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden Üsküdar Amerikan Lisesi 1. Sınıf öğrencisi Lara Falay'ın Bodrum'da tanıştığı erkek arkadaşı E.P. "Çok iyi, sevimli bir kızdı. Ama ben ona, psikolojik sorunlarını bilecek kadar yakın değildim. Çünkü her şeyini anlatmazdı, içine kapanık bir kızdı" dedi.
Tüm Metin

  25 milyonluk 'yanık' partisi
Aralarında Seda Sayan, Sibel Can, Bülent Ersoy, Seren Serengil, Ebru Gündeş Deniz Akkaya, Muazzez Ersoy'un da bulunduğu şarkıcılar ile politikacı eşleri ve sosyetenin ünlü isimlerini giydiren modacı Nur Yerlitaş, kumar oynarken yakalandı. Bir ihbarı değerlendiren polis, Şişli'deki Kocamansur Kültür Derneği Lokali'ne baskın yaptı.
Tüm Metin

  Şok mektup
Yalova Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Uzman Çavuş Ergün Özcan'ın (33) iki gün önce evinde bacaklarından bıçaklanması ile ilgili soruşturma sürerken, olayda adı geçen albay Sedat Tuna hakkında çeşitli iddiaların yer aldığı bir mektup yazıldığı ortaya çıktı.
Tüm Metin

  Büyü yaptırmadım
Dünkü duruşmada ifade veren Asena, kimseye büyü yaptırmadığını ileri sürdü. Sanıkla büyü yapması konusunda görüşmediğini ifade eden ünlü dansöz Asena, "Hakkımdaki iddialar kesinlikle asılsızdır. Konuyla ilgili bilgi ve görgü sahibi değilim" dedi.
Tüm Metin

  Kardeş katili oldu
Sürekli annesini ölümle tehdit eden Tuncay Saraç'la kardeşi Gencay Saraç arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bıçağı kendisine yönelten Tuncay Saraç'ın elinden alan Gencay Saraç, ağabeyini boğazından ve vücudunun çesitli yerlerinden bıçakladı.
Tüm Metin

  Belediyede subay operasyonu
REFAHYOL hükümeti döneminde Yüksek Askeri Şura kararıyla ihraç edildikten sonra eski Başkan Tayyip Erdoğan tarafından, belediyenin İSKİ ve İtfaiye kurumlarında çeşitli görevlere getirilen 19 eski subayın işine son verildi. Başkan Ali Müfit Gürtuna, operasyonun İçişleri Bakanlığı ya da valilik...
Tüm Metin

  Barka'da son umut
17 Ağustos'ta yaşanan deprem felaketinden sonra deprem konusunda en güvenilir bilimadamı olarak ün yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykut Barka'nın sağlık durumunda bir düzelme kaydedilemiyor.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda ünlü ressam Picasso'ya ait olduğu bildirilen bir tablo ele geçirildi. "Koltuktaki Kadın" adlı yağlı tabloyu 15 milyon dolara satmak üzere Gaziantep'e götürmek isteyen Mahmut Ertan suçüstü yakalandı. 1932 yılında yapılan tablonun Körfez Savaşı sırasında Kuveyt Ulusal Müzesi'nden çalındığı sanılıyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır