kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

MİLLETE DAYAK VEKİLE KIYAK

Vatandaşın Emlak Vergisi en az 20 kat birden artırılırken Oran ve Yeniköy gibi ünlü bölgelere vergi torpili yapıldı. Başbakan Ecevit, bakanlar ve milletvekillerinin oturduğu, dairelerin 500 bin dolar, villaların 1-2 milyon dolar olduğu Oran'da Emlak Vergisi için arsa metrekare bedeli 200 milyon lira olarak belirlendi. Buna karşılık orta direğin yaşadığı Anıttepe'de metrekareye 1 milyar değer biçildi. İstanbul'da da metrekare arsa bedelini Yeniköy'de yalı sahipleri 300 milyondan, Ataköy'de daire sahibi memur ise 1.5 milyar liradan hesaplayacak. Bu tabloda vekillerin hiç günahı yok. Kendilerine gelir yaratmak isteyen belediyelerin fahiş değerlendirmesi bu sonucu yarattı.
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


Musalla taşına taşıyamadılar
Aşırı kilolaları nedeniyle yaklaşık 10 yıldır yatalak olarak yaşayan ve birkaç gün önce ayağını kırdığı için itfaiyenin 3 saatlik operasyonuyla Şirinevler'deki evinden çıkartılan 60 yaşındaki Hacer Şenis Pak, tedavi gördüğü hastanede öldü. 350 kiloluk Şenis Pak, akciğer embolisi nedeniyle hayatını kaybetti.
TÜRKİYE'DE

Bankaları devlet bitirdi
Koçbank Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karaçam, bankacılık sektörünün bugün yaşadığı sıkıntılı dönemin sorumlusunun devlet olduğunu belirterek, "Sorunu yaratanlar, şimdi çözmeye çalışıyor" dedi. Bankacılık sektörünün mali gücünü zayıflatan yapısal nedenlerden biri olan yüksek...
EKONOMİ'DE

Bush: Saddam'a tahammülüm yok
Herkes, Türkiye'nin içinde bulunduğu zor bölgeyi biliyor. Dünyadaki hiçbir ülke aynı anda bu kadar ihtilafı etrafında görmüyor. Geçici ekonomik zorluklara rağmen, Türk ekonomisi, her zaman hızlı bir büyüme göstermiştir. Yakında tekrar aynı hızı yakalayıp, potansiyel yaratacağız.
DÜNYA'DA

Din savaşını biz önledik
Başbakan Bülent Ecevit, ABD'de 11 Eylül'deki terörist saldırıdan sonra Türkiye'nin etkili biçimde devreye girmesi ile dinler arası çatışmanın önlendiğini söyledi. New York'ta Türkevi'nde ABD'deki Türk toplumunun temsilcileri ile biraraya gelen Ecevit, önemli açıklamalarda bulundu.
POLİTİKA'DA

Hoca yeni F.Bahçe eski!
Kampta takımı 'arı gibi' çalıştıran Lorant; maça Hakan, Ceyhun ve Rapajç'siz başladı, 10 kişiyle kapanan Samsun'un kilidini açamadı Ligin ilk yarısındaki son maçında Diyarbakır'a yenilen ve şampiyonluk için teknik direktör değişikliğini gerekli gören F.Bahçe yeni hocası Werner Lorant'la çıktığı ilk maçında da gülemedi.
SPOR'DA

Recai Kutan televoleci çıktı
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, dün, Etiler'de yeğeni İsmet Akyürek'e ait İsmet Mobilya Mağazası'nın açılışına katıldı. Açılışa katılan güzeller güzeli Deniz Akkaya, Ebru Şallı, Asuman Krause ve Güzide Duran, SP'li milletvekillerine zor anlar yaşattı.
MAGAZİN'DE

Hastalıkları artık aşı yenecek!
Yirminci yüzyılın sonuna dek çiçek, kızamık, difteri gibi birçok hastalığa çare olan ve insanlığa büyük hizmet veren aşı son dönemlerde "modası geçmiş" gibi görülüyordu. Ancak tıptaki son gelişmeler aşının yeniden dönüşünü hazırladı. Bilimadamları kanser, alzheimer, kalp hastalıkları hatta...
SAĞLIK'DA

Kadınları başucunda
Alman Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'in durumu iyyiye gidiyor. Toksik şok tanısı konan sanatçının sağlığı ile yakından ilgilenen Prof Dr. Kutay Hakpir, yaptığı son açıklamada umutlu konuştu. Erbil'in kanında, idrarında ve solunum yollarında virüse rastlanmadığını...
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,339,245 1,348,667
MARK 603,329 607,574
EURO 1,180,009 1,188,311
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır