kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hoca yeni F.Bahçe eski!
Kampta takımı 'arı gibi' çalıştıran Lorant; maça Hakan, Ceyhun ve Rapajç'siz başladı, 10 kişiyle kapanan Samsun'un kilidini açamadı Ligin ilk yarısındaki son maçında Diyarbakır'a yenilen ve şampiyonluk için teknik direktör değişikliğini gerekli gören F.Bahçe yeni hocası Werner Lorant'la çıktığı ilk maçında da gülemedi.
Tüm Metin

  Hâlâ şansımız var
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, maç sonrası faturayı kaçan gollere çıkardı: "Oyuna iyi başladık. Baskı da kurduk. 30. dakikada kötü bir gol yedik. 2-3 tane önemli gol şansı yakaladık. Çok açık-seçik pozisyonlardı bunlar ve gol olmalıydı
Tüm Metin

  Futbolla birlikte terör de başladı
Süper Lig'de Samsunspor-F.Bahçe maçıyla başlayan ikinci yarı ile birlikte fanatikler de çirkin yüzlerini gösterdi. İstanbul'dan F.Bahçe'yi desteklemek için otobüslerle Samsun'a gelen F.Bahçeli taraftarlar, kent girişinde sıkı güvenlik kontrolundan geçirildi.
Tüm Metin

  İttifak bombası
G.Saray'da ikinci başkan Fatih Altaylı ile eski başkan Faruk Süren'in "milli mutabakat yönetimi" kurmak için yaptığı görüşmeler, camiaya bomba gibi düştü. Mehmet Cansun yönetiminin ikinci başkanı Fatih Altaylı, eski başkan Süren'e "Bir milli mutabakat yönetimi oluşturmamız en hayırlı formül.
Tüm Metin

  Sergen için kader günü
G.Saray, kiralık olarak oynattığı Sergen'in gelecek sezon bonservisini almak için Siirt yönetimi ile yaptığı görüşmeleri sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak, bugün son kez Siirt Başkanı Takiddin Yarayan ile bir araya gelip işi bitirmeye çalışacak.
Tüm Metin

  'Primleri hazırlayın'
Prim sisteminin takımın ilk üçe girmesine bağlı olduğu ve bu yüzden futbolcuların ligin ilk yarısında çok az prim alabildiği Beşiktaş'ta, teknik direktör Daum, yönetime hem güven verdi, hem de uyarıda bulundu. Alman hoca, yöneticilerle yaptığı görüşmede, "İlk yarıda kasadan fazla para çıkmadı.
Tüm Metin

  Beşiktaş'ı yeneriz
Yarın sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Briegel'in "Son maçlara bakıldığında Beşiktaş favori görünüyor" sözlerinin ardından bütün yöneticiler derbiyi kazanacaklarını iddia etti. Başkan yardımcısı Ahmet Kul, ilk yarıda galip geldikleri maça oranla daha avantajlı olduklarını...
Tüm Metin

  Venüs gitti geldi
Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde kortta kalan en yüksek seribaşı olan 6 numaralı İngiliz Tim Henman, vatandaşı Greg Rusedski'yi 3-1 yenerek yoluna devam etti. Henman, 148 dakika süren mücadelede 6-4, 6-3, 1-6 ve 6-3'lük sonuçlarla 4. Tur'un yolunu tuttu.
Tüm Metin

  Hepsi birer dev
Basketbolda Erkekler Avrupa Ligi'nde mücadele eden takımlarımız Ülkerspor ve Efes Pilsen, bu haftayı galibiyetle kapadılar. Bitime 3 maç kala 2 ekip de ilk 4 sıra için önemli avantaj elde ettiler. Ülker, ilk dörde girebilmek için en büyük rakibi konumundaki Union Olimpija'yı deplasmanda nefes kesen bir mücadele...
Tüm Metin

  Yıldırım ziyaret
Önce Bafra'daki F.Bahçeliler Derneği'ni ziyaret eden Yıldırım, ardından Samsun'a dönüp vali Muammer Güler'in makamına çıktı. Fanatik bir F.Bahçeli olan Güler de, ziyaretin anısına Yıldırım'a, Samsun'un sembolü olan Atatürk heykeli hediye etti.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında bugün 3 gündüz maçı oynanacak. 13.30'da Malatyaspor-İstanbulspor, Ankaragücü-Antalyaspor ve Diyarbakırspor-Gençlerbirliği karşılaşmaları yapılacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır