kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün burcunuzda bulunan Ayın yöneticiniz Marsla birleşimi sayesinde enerjinizi birçok konuya kanalize edebilirsiniz.Girişimleriniz ve kişisel kaynaklarınız sizin için ön planda geliyor. Sorumluluk almaya olan hevesiniz otoritelerden takdir görebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Mayıs) Hevesli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir ve bugün aşk ve iş konusunda arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz. Bugün Koçtaki dolunay inişli çıkışlı ve patlamalara açık bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor..


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Geri gitmeye başlayan yöneticiniz Merkür sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğinizi belirtiyor. Eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Koçta Marsla birleşen Ay iletişim konusunda yoğun bir devreye girebileceğinize işaret ederken sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler başlayabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan her konuda yardım görebilir ve siz de onlara yardımcı olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Koçta Marsla birleşen Ayın olumlu etkileşimi sayesinde önemli kararları alma aşamasında olabilir meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci davranabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz oldukça yüksek. Bugün planlı ve programlı davranarak kendinizi pek çok aksaklıktan koruyabilirsiniz.. Ufkunuzu geliştirebileceğiniz çalışmalara katılabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün partnerinizle duygusal iletişiminiz oldukça güçlü olabilir ve birbirinize bir çok konuda yardımcı olabilirsiniz. Anlaşmalar bakımından verimli bir gündesiniz. Zıt burcunuz Koçta Marsla birleşen Ayın durumu konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün kendinizi duygusal açıdan oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Fakat sorunlarınızı anlayabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabileceğiniz görülüyor. Koçta Marsla birleşen Ayın etkisiyle cinsellik bugün sizin için oldukça önemli olabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Koçta Marsla birleşen Ayın etkisiyle birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz güçleniyor ve onlardan destek görüyorsunuz. Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı arttırırken, kendinizi sağlık bakımından formda hissedebilirsiniz. Bugün işlerinize özen gösterebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Koçta Marsla birleşen Ay aile yaşamınızda oluşmuş olan bir sorunla karşılaşabileceğinizi belirtiyor. Bugün sevgi konusunda şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Spekülatif konularla ilgilisiniz fakat aşırı risk almaktan kaçınmanızda fayda var.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Meslek yaşamınızda maddiyattan kaynaklanan güçlüklere özel çözümler bulabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün zaman zaman kendinizi ortaya koyma konusunda çok başarılı olabilir ve yakın çevrenizdeki faktörleri lehinize kullanabilirsiniz..


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Meslek yaşamınızda maddiyattan kaynaklanan güçlüklere özel çözümler bulabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün zaman zaman kendinizi ortaya koyma konusunda çok başarılı olabilir ve yakın çevrenizdeki faktörleri lehinize kullanabilirsiniz..


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır