kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bush: Saddam'a tahammülüm yok
Herkes, Türkiye'nin içinde bulunduğu zor bölgeyi biliyor. Dünyadaki hiçbir ülke aynı anda bu kadar ihtilafı etrafında görmüyor. Geçici ekonomik zorluklara rağmen, Türk ekonomisi, her zaman hızlı bir büyüme göstermiştir. Yakında tekrar aynı hızı yakalayıp, potansiyel yaratacağız.
Tüm Metin

  AP: Türkiye 11 Eylül'den sonra prestij kazandı
"Bir zamanlar Avrupa'nın kara koyunu olan, kırılgan ekonomisini canlandırmak için ihtiyaç duyduğu borcu alma konusunda uluslararası kuruluşları ikna etmekte güçlük çeken Türkiye, artık kendisini İslam dünyası için bir model olarak sunuyor ve milyarlarca dolar borç alabileceğinden kuşku duymuyor.
Tüm Metin

  İsrail'de doğumgünü kutlaması kana bulandı
Abdüsselam Hasuna adlı Filistinli militan önceki gece Tel Aviv yakınlarındaki bir düğün salonunda doğumgünü kutlaması için toplanan insanlara ateş açtı. Otomatik tüfekle gerçekleşen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.
Tüm Metin

  İlk isyanı çıkardılar
Sayıları 110'a yükselen militanlara intihar aracı olarak kullanmamaları için diş fırçaları dahi sapları kırılarak veriliyor. Üs komutanı Michael Lehnert, "Günlerini dua edip yemek yiyerek geçiriyorlar. Gardiyanlara saldırıyorlar. Bir ABD'li öldürmeyi ne kadar çok istediklerini söylüyorlar.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
ABD Adalet Bakanı John Ashcroft, Suudi terörist Usame bin Ladin'in sağ kolu Muhammed Atıf'ın evinde bulunan kasetleri yayınlayarak halktan yardım istedi. Ashcroft, kasetteki 5 militanın şehitlik çağrısı yaptığını ve intihar saldırıları yapabileceklerini ifade etti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır