kapat
19.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Milletvekillerine Emlak Vergisi kıyağı
Dünkü Sabah'da "Yılın Kazığı" manşetiyle duyurduğumuz "Emlak Vergisi Faciası" ülke genelinde büyük şaşkınlığa neden oldu. Bazı bölgelerde önceki beyan dönemine kıyasla 140 misline kadar vergi artışı getiren, büyük şehirlerde emlak vergisini 1998'e oranla 20 misli ve daha fazla arttıran yeni düzenleme vatandaşı allak bullak etti.
Tüm Metin

  Bankaları devlet bitirdi
Koçbank Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karaçam, bankacılık sektörünün bugün yaşadığı sıkıntılı dönemin sorumlusunun devlet olduğunu belirterek, "Sorunu yaratanlar, şimdi çözmeye çalışıyor" dedi. Bankacılık sektörünün mali gücünü zayıflatan yapısal nedenlerden biri olan yüksek...
Tüm Metin

  Dolar 1.350.000'nin altında
Dolar dün 20 bin lira daha değer kaybederek 1 milyon 350 bin liranın altına indi. Merkez Bankası satış kurunun 1 milyon 346 bin lira olarak belirlendiği gün içinde, serbet piyasada dolar 1 milyon 347 bin liradan satıldı. Bankacılar gelen döviz satışlarını karşılayabilecek miktarda talebin olmamasının...
Tüm Metin

  Avrupa'dan kaçan Araplar Laleli'de!
11 Eylül terör olaylarının ardından Avrupa ve ABD kapılarının Araplar'a bir bir kapanması Türkiye'ye yaradı. Alışveriş için Avrupa, Amerika ve Uzakdoğu'ya giden Arap ülkeleri vatandaşları Türkiye'ye akın etti. Tabii bu bavul ticaretini de önemli oranda artırdı.
Tüm Metin

  Ata Yatırım'dan açıklama
Ne Mehmet Ali Yalçındağ, ne de Korhan Kurdoğlu, Ata Yatırım bünyesinde Yapı Kredi Sigorta hisseleriyle ilgili ne geçmişte ne de son dönemde hiçbir işlem yapmamışlardır. Haber tamamen gerçek dışıdır. Durumu kamuoyuna arz ederiz."
Tüm Metin

  Yalçındağ'dan açıklama
Açıklama şöyle: "Dün bir gazetede benim, 'Amerika'da okuduğum sırada aynı evde kaldığım' iddia edilen Ata Menkul Değerler Şirketi'nin sahibi ile Yapı Kredi Sigorta hisseleri alıp satarak spekülasyon yaptığım iddia edilmiştir. Bu haberin bütün unsurları hayal mahsulü ve yalandır.
Tüm Metin

  Çiftçi borçlarına 30 ay taksit
Gökalp, "Ziraat Bankası'ndan 7.5 milyara kadar kredi kullanan çiftçilerin anapara borcu ile borcuna tahakkuk eden faiz miktarı birbirinden ayrıldı, her biri için ayrı ödeme planı yapıldı. Yani, 1999'da 1 milyar kredi alan bir çiftçinin borcu, Ocak 2002'de 6.2 milyar oldu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır