kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Al sana kanıt!
Pentagon, 72 saat süren tartışmalar sonunda olay kaseti dün akşam yayınladı. Suudi terörist Usame bin Ladin'in Celalabad'daki evinde bulunan kasette Ladin'in açıkça 11 Eylül saldırılarını üstlendiği görülüyor. Toplam 60 dakika olan kaset 3 bölümden oluşuyor.
Tüm Metin

  Tunus'a sürelim
Filistinli teröristlerin 10 kişinin ölümüne yol açan önceki günkü saldırısı bardağı taşıran son damla oldu ve İsrail hükümeti Filistin yönetimiyle tüm ilişkileri kesme kararı verdi. Saldırının ardından 5 saat süren olağanüstü bir toplantı yapan İsrail Güvenlik Kabinesi'nin aldığı kararları Adalet Bakanı Meir Sheetrit açıkladı:
Tüm Metin

  ABM'den çekiliyoruz
ABM'nin Soğuk Savaş döneminde kaldığını belirten Bush, 21'inci yüzyılda terörizmle savaşıldığı bir dönemde ulusal füze savunma sistemi projesi oluşturmak istediğini yineledi. Bush yönetimi füze sisteminin Kuzey Kore, Irak, İran gibi "korsan devletlerden...
Tüm Metin

  Ailem gururla beni seyrediyor
Bulgaristan'da yayın yapan MSAT televizyonunda "Çıplak Gerçekler" adlı programda striptiz yaparak haber sunan 20 yaşındaki Galya işinden memnun. Anne babasından ve sevgilisinden olumsuz tepki almadığını söyleyen güzel spiker geleceğinin parlak olduğuna inanıyor.
Tüm Metin

  Atın bu teröristi!
ABD federal savcıları, 1982 yılında Philadelphia'daki Türk diplomatik temsilciliğine bombalı saldırı planlamaktan hüküm giyen bir Ermeni'ye geçen yıl verilen ABD vatandaşlığının düşürülmesi için temyiz mahkemesine başvurdu.
Tüm Metin

  Fahişenin intikamı geri tepti
Avusturya'nın başkenti Viyana'da, müşterisi olan 53 yaşındaki bir doktoru, ''şarbon yolda'' mesajı göndererek, tehdit eden Slyvia adlı bir hayat kadını, 1 yıl hapse mahkum oldu. Cep telefonuyla ''şarbon yolda'' ve 200 bin şiling para talebine ilişkin mesajları gönderdiğini itiraf eden Slyvia, duruşmada şunları söyledi:
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır